Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 69

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao imatic
    dva puta sam preneo zalbu preko SZK, tj. oni su ulozili zalbu, treci puta sam fax-om poslao pismenu zalbu i potpisao se. ali se nitko nije odazvao ni na jednu.
    Malo je ovo off,. ali kad smo vec tu... moj ti je savjet da napises zalbicu u kojoj opises sve do spustanja slusalice i pritom budes jako sluzben. Moras pazit da zaglavlje i sve te gluposti uredis kako treba (ako nisi prvi puta, ja to ne znam), jer je bitno da vide da si ti ozbiljan i na kraju im na fin nacin zaprijetis da ces cjeli slucaj dat u novine jer nije u redu da se jedna takva firma tako ponasa. Na kraju napisi da se unaprijed zahvaljujes sta ce oni to tebi rijesit. Mislim da ti je mozda cak i najbolje crno na bijelo poslat postom.
    Ako si slicno postupio prvi puta, onda ne znam, mozes jos eventualno trazit savjet od sluzbe za zastitu potrosaca, oni znaju i te zakone i sve procedure!

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao user_name
    Malo je ovo off,. ali kad smo vec tu... moj ti je savjet da napises zalbicu u kojoj opises sve do spustanja slusalice i pritom budes jako sluzben. Moras pazit da zaglavlje i sve te gluposti uredis kako treba (ako nisi prvi puta, ja to ne znam), jer je bitno da vide da si ti ozbiljan i na kraju im na fin nacin zaprijetis da ces cjeli slucaj dat u novine jer nije u redu da se jedna takva firma tako ponasa. Na kraju napisi da se unaprijed zahvaljujes sta ce oni to tebi rijesit. Mislim da ti je mozda cak i najbolje crno na bijelo poslat postom.
    Ako si slicno postupio prvi puta, onda ne znam, mozes jos eventualno trazit savjet od sluzbe za zastitu potrosaca, oni znaju i te zakone i sve procedure!
    Evo ovako

Sto se tice zaglavlja i svih tih "slaganja pisama" isao sam u ekonomsku skolu i ucili smo pisanje poslovnih pisama, kako se slazu i sve to, tako da sam napravio sve to

a i rekao sam dok sam razgovarao s njim da ce ici u novine, a on je to shvatio ko da sam rekao "danas je padala kisa". Totalno neozbiljno. Pokusat cu rijesiti to s jos jednim pozivom SZK, ako ne, onda idem dalje, na vise institucije
    iPhone 5s 16 GB

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao imatic
    Evo ovako

Sto se tice zaglavlja i svih tih "slaganja pisama" isao sam u ekonomsku skolu i ucili smo pisanje poslovnih pisama, kako se slazu i sve to, tako da sam napravio sve to

a i rekao sam dok sam razgovarao s njim da ce ici u novine, a on je to shvatio ko da sam rekao "danas je padala kisa". Totalno neozbiljno. Pokusat cu rijesiti to s jos jednim pozivom SZK, ako ne, onda idem dalje, na vise institucije
    Dobro ali zasto SZK? Oni tamo nemaju pojma ni o tome kako postupit niti ih je briga! Ja mislim da to treba doc u upravu, oni na ruke moraju dobit dokument u kojem se ti zalis i u kojem im prijetis. Jel, bar tako imam dojam, te ljude u SZK boli briga hoces li ti tuziti tele2, hoces ih dati u novine, ma sta god, samo nemoj njega gnjavit. Mislim da to mora dobit uprava koju je briga za njihove troskove, za njihov ugled, za to da to ne ode u javnost. Mislim, oni trebaju ustat jos na noge, ne treba im takva blamaza, ali ta zalba mora doc u prave ruke!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaposlenici u SZK od Tele2 su loše obučeni i još lošije plaćeni, uostalom čak nisu ni djelatnici Tele2... a zašto su loše plaćeni? Pa zato što odgovorni u Tele2 tvrde da je u Vukovaru sve duplo jeftinije pa 1700 kn mjesečne plaće smatraju sasvim pristojnu naknadu za ono što radnici SZK rade ... nije Tele2 SZK osnovao u Vukovaru bez veze ... a na tome su dobili dodatne poene u nadmetanju za 3. operatora...
    Nije ovo za mene ...

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo sad sam pricao s njima. Jos gora situacija

Ovako, U 11 mjesecu sam ja uzeo pretplatu i nakon podmirenih racuna sam trazio da mi iskljuce pretplatu. Oni su mene ponovno prebacili na bonove. To je OK, makar nisam do veceras znao da sam na tom racunu imao 100 kn od bonova

Nego, kao 14.02.2006 sam ja ponovo zatrazio da mi se stavi pretplata??? To nisam sigurno jel znam da sam cijeli dan trazio curi poklon I oni tako imaju u komp. napisano. Ja sam pregledao svoj ugovor iz 11 mjeseca iz ZG (tamo sam pretplatu sklopio) i na njemu nema mog potpisa, ni datuma. Ono dole skroz sto ja trebam ispuniti je sve prazno. Ima stambilj firme i potpis tog lika sto je radio u firmi. Mojeg nema nigdje (napominjem da je to za pretplatu iz 11. mjeseca koju sam ja zelio). Rekli su da im faxiram taj ugovor iz 11 mj. i da napisem kako sve je stanje. I rekla je da se ugovor ne moze sklopiti bez odlaska u trgovinu tele2, a ja znam da nisam to nikako napravio. Netko tu nesto muti
    iPhone 5s 16 GB

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tomislav10
    Zaposlenici u SZK od Tele2 su loše obučeni i još lošije plaćeni, uostalom čak nisu ni djelatnici Tele2... a zašto su loše plaćeni? Pa zato što odgovorni u Tele2 tvrde da je u Vukovaru sve duplo jeftinije pa 1700 kn mjesečne plaće smatraju sasvim pristojnu naknadu za ono što radnici SZK rade ... nije Tele2 SZK osnovao u Vukovaru bez veze ... a na tome su dobili dodatne poene u nadmetanju za 3. operatora...
    Uopce sad nije bitan moral od tele, nego cinjenica da ti kod zalbe ovi u SZK ne mogu, ne znaju i nece pomoc i da to treba slati na vise nivoe.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilo bi nekako više po zakonu da oni šalju nekakvo pismeno izvješće s potpisom da su te maknuli s pretplate... ako te budu gnjavili pokažeš i miran si...
    Seriously?

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia 3220
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo je stvarno zapetljano.
    Najbolja je stvar obratiti im se preko e-maila i uputiti prigovor.
    Moja je mama imala problema sa T-Mobileom, ja sam slao prigovor poštom, preko SZK, ali ništa nisam dobio. Kad sam poslao na e-mil odmah su odgovorili da je prigovor zaprimljen.
    Ništa ti nemoj plaćati, nakon pismenog odgovora koji trebaš tražiti u roku osam dana, obrati se Državnom inspektoratu u slučaju da prigovor bude negativno riješen za tebe. Ako ne odgovore opet idi na Državni inspektorat sa svim dopisima koje si poslao i svaku sitnicu iznesi pismeno.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Tele2 nagradna igra, istina ili laz?
    By m... in forum Tele 2
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 20-06-2006, 10:30
  2. 150 000 korisnika Tele2
    By pppprrrr in forum Tele 2
    Odgovora: 44
    Posljednji post: 28-04-2006, 22:05
  3. Odgovora: 0
    Posljednji post: 11-04-2006, 12:02