Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3
Prikazujem rezultate 51 do 69 od 69
    Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    151.800
    Nivo
    93
    Bodovi: 151.800, Nivo: 93
    Bodovi: 151.800, Nivo: 93
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    davno sam rekao i stojim iza rečenog, da će tele2 u konačnici sustići cijene ova dva lidera, što se usluga tiče kaskat će uvijek, ponajviše jer su t-mobile i vodafone koji je glavni partner VIPa najveći svjetski operateri.
    strategija kojom je tele2 uletio će im se na kraju obiti o glavu, jer lagano mjenjaju svoju glavnu marketinšku silu, a to je JEFTINO. iako je taj pojam relativan, u nas se shvaća doslovno.
    iako je ovo što sad tele2 proživljava na polju kvalitete donekle u sferi dječjih bolesti, s druge je pak strane, ako uzmemo u obzir da koristi resurse VIP-a, neoprostivo. 2005./06. godina i imati neke kardinalne propuste u davanjima usluga je neoprostivo. tim više jer je riječ o 2G mreži koja je sad već toliko razvijena i oprobana da se nikakve neočekivane prilike ne mogu dogoditi.
    u svakom slučaju tele2 još uvijek ostaje alternativa,za bilo koga tko ima valjan razlog.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jdabic1
    poslovnim svjetom prvenstveno vlada tmobile pa vip i nisam bas optimistican da ce tele2 ikad osvojit taj dio trzisnog kolaca...za nas obicne smrtnike kojima je cijena na prvom mjestu sa pristojnom uslugom je tele2 sasvim u redu i ja se za sada ne mogu pozalit a nadam se da ce tako ostat i dalje!!
    hm... dovoljno da osnivači tele2 pređu na njega i već imaš lijep tržišni kolač sam od sebe, a to će se i dogoditi, jer zašto davati drugom novce

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao khideg
    NE za tele2. jer mejnjaju uvjete svake sekund,e a i dosta me razocaralo ono s 0kn ...prvo sve mreze onda samo 095... pa onda cak i naplata poziva nakon 500 minuta... strasno..
    A VIP i njihovi uvjeti... Nema gorih... Svaku ponudu i akciju zakompliciraju do bola da ni onaj koji ju je smišljao ne zna kaj se i po kakavim uvjetima nudi...

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo jos jedan slucaj.

u 10. mj. prosle godine sam uzeo pretplatu bez obaveznog trajanja pretplatnickog odnosa. Nakon mjesec dana, platio sam racun i zatrazio raskidanje pretplate preko Sluzbe za korisnike. Ta zenska osoba je rekla da je sve sad u redu u da vise nisam vezan ugovorom. Pocetkom 2 mj. stize racun novi na 97 kn. Nazovem ja opet SZK i kazem im za racun, oni kazu "zanemarite taj racun". Od onda je stiglo jos 2 racuna i 2 opomene, i od onda se navlacim sa SZK o tome. Problem je sto meni u SZK nisu rekli da moram otici na prodajno mjesto raskinuti ugovor. Poslao sam vec 3 zalbe i nikome nista. Rekli su da ce javiti ali nista. Danas je stiglo da ce mi taj dug od 300 kn naplatiti sudskim putem. Opet sam danas razgovarao sa SZK i tip mi je spustio slusalicu (nisam bio bezobrazan, nego je on rekao da on tu vise nista ne moze) kad sam ga pitao "jel ima tu tko iznad njega" i samo je rekao nema i tu-tu-tu...

Mislim stvarno bezobrazno od njih
    iPhone 5s 16 GB

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    SE K608i U6
    Operater
    T nešto Vip vodaroda
    Godina
    59
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [quote=imatic]evo jos jedan slucaj.

u 10. mj. prosle godine sam uzeo pretplatu bez obaveznog trajanja pretplatnickog odnosa. Nakon mjesec dana, platio sam racun i zatrazio raskidanje pretplate preko Sluzbe za korisnike. Ta zenska osoba je rekla da je sve sad u redu u da vise nisam vezan ugovorom. Pocetkom 2 mj. stize racun novi na 97 kn. Nazovem ja opet SZK i kazem im za racun, oni kazu "zanemarite taj racun". Od onda je stiglo jos 2 racuna i 2 opomene, i od onda se navlacim sa SZK o tome. Problem je sto meni u SZK nisu rekli da moram otici na prodajno mjesto raskinuti ugovor. Poslao sam vec 3 zalbe i nikome nista. Rekli su da ce javiti ali nista. Danas je stiglo da ce mi taj dug od 300 kn naplatiti sudskim putem. Opet sam danas razgovarao sa SZK i tip mi je spustio slusalicu (nisam bio bezobrazan, nego je on rekao da on tu vise nista ne moze) kad sam ga pitao "jel ima tu tko iznad njega" i samo je rekao nema i tu-tu-tu...
    ne znam ko se pomogo s teletom - susjed ima kamione i razgovara s vozačima non-stop a kad je uzeo tele poludio je i reko da je veza 0 bodova i da normalno da je jeftilen kad su za k...c
    abdbda

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    LG Optimus Me P350
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    15.464
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.464, Nivo: 30
    Bodovi: 15.464, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tele 2 može biti zgodna alternativa ali proći će još dosta vremena dok ne postanu prava konkurencija i prijetnja vipu ili t-comu. ljudi se lako napale na nove stvari ali kako možete biti zadovoljni polovičnom uslugom? ne kažem da se oni neće popraviti s vremenom... ali do tada... hvala lijepo....
    :::: I don't have to be good, I'm cute ::::

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia 3220
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao imatic
    evo jos jedan slucaj.

Mislim stvarno bezobrazno od njih

Otiđi na prodajno mjesto, ispričaj im što si nakon mjesec dana rekao u SZK i traži da ti raskinu ugovor. Nakon toga javi državnom inspektoratu, obrati im se pismeno sa svojim problemom.
    Postoji mogućnost da te ženska u SZK nije odjavila sa pretplate, odnosno da im u to vrijeme nešto nije bilo u redu sa sustavom.
    Kome si se žalio tri puta?

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tomek
    Otiđi na prodajno mjesto, ispričaj im što si nakon mjesec dana rekao u SZK i traži da ti raskinu ugovor. Nakon toga javi državnom inspektoratu, obrati im se pismeno sa svojim problemom.
    Postoji mogućnost da te ženska u SZK nije odjavila sa pretplate, odnosno da im u to vrijeme nešto nije bilo u redu sa sustavom.
    Kome si se žalio tri puta?
    evo ovako. Ugovor ne mogu raskinuti jel moram prvo platiti 300 kn (sto necu jel nije moja greska).
    drugo - zenska mi je rekla da je sve u redu da vise nisam na pretplati (ja sam mislio da se mora ici u prodajno mjesto, ali ona je rekla da je sve u redu pa onda nisam)
    trece - nakon toga, stigao mi je racun, na sto je neka osoba iz SZK rekla da zanemarim taj racun, pa sam ga i bacio.

znaci, SZK je napravila 2 greske, i jos hoce da im platim tih 300 kn. Medutim taj broj nije koristen, ni upaljen od 11.12.2005. Nema ni jednog poziva ni poruke poslane od tog datuma. Pa ocito to oni ne vide, pa ko bi jos placao 85 + 12,50 kn a da ne koristi? Imam 10 min to njihovog prodajnog mjesta, pa otisao bi odma da sam znao

EDIT: da, dva puta sam preneo zalbu preko SZK, tj. oni su ulozili zalbu, treci puta sam fax-om poslao pismenu zalbu i potpisao se. ali se nitko nije odazvao ni na jednu.
    iPhone 5s 16 GB

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo ovako. Ugovor ne mogu raskinuti jel moram prvo platiti 300 kn (sto necu jel nije moja greska).
    drugo - zenska mi je rekla da je sve u redu da vise nisam na pretplati (ja sam mislio da se mora ici u prodajno mjesto, ali ona je rekla da je sve u redu pa onda nisam)
    trece - nakon toga, stigao mi je racun, na sto je neka osoba iz SZK rekla da zanemarim taj racun, pa sam ga i bacio.

znaci, SZK je napravila 2 greske, i jos hoce da im platim tih 300 kn. Medutim taj broj nije koristen, ni upaljen od 11.12.2005. Nema ni jednog poziva ni poruke poslane od tog datuma. Pa ocito to oni ne vide, pa ko bi jos placao 85 + 12,50 kn a da ne koristi? Imam 10 min to njihovog prodajnog mjesta, pa otisao bi odma da sam znao

EDIT: da, dva puta sam preneo zalbu preko SZK, tj. oni su ulozili zalbu, treci puta sam fax-om poslao pismenu zalbu i potpisao se. ali se nitko nije odazvao ni na jednu.
    pogriješio si odmah što si im vjerovao ovima iz SZK , to su ljudi koji su tek počeli to radit , prošli neki manji tečaj i sad rade još im i daju niske plače pa ih očito boli jedna stvar ako i nakog navedu na krivo.... u biti mislim da svatko od nas ovdje zna 3 put više o njihovim uslugama nego oni sami....

evo i jednog mog primjera zašto ne vjerovat toj SZK , nazovem ja jednom postavio sam neko pitanje i onako usput pitam koliko se naplačuje preusmjeravalje poziva..... ODGOVOR: BESPLATNO JE....
    i naravno ja si mislim s baš super.... sad ću si lijepo tele 2 preusmijerit na vip i imat ću jednu karticu u mobitelu a moć će me se dobit na 2 broja.....
    al meni je to i dalje nekako sumnjivo zvučalo.... to da je besplatno....
    pa sam ponovo nazvao SZK i ponovno postavio ovo pitanje al se javila druga osoba i odgovor je bio :NAPLAČUJE SE...... i šta da kažem više....

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zanimiljiva iskustva nema šta:bunny:

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dva puta sam preneo zalbu preko SZK, tj. oni su ulozili zalbu, treci puta sam fax-om poslao pismenu zalbu i potpisao se. ali se nitko nije odazvao ni na jednu.
    Malo je ovo off,. ali kad smo vec tu... moj ti je savjet da napises zalbicu u kojoj opises sve do spustanja slusalice i pritom budes jako sluzben. Moras pazit da zaglavlje i sve te gluposti uredis kako treba (ako nisi prvi puta, ja to ne znam), jer je bitno da vide da si ti ozbiljan i na kraju im na fin nacin zaprijetis da ces cjeli slucaj dat u novine jer nije u redu da se jedna takva firma tako ponasa. Na kraju napisi da se unaprijed zahvaljujes sta ce oni to tebi rijesit. Mislim da ti je mozda cak i najbolje crno na bijelo poslat postom.
    Ako si slicno postupio prvi puta, onda ne znam, mozes jos eventualno trazit savjet od sluzbe za zastitu potrosaca, oni znaju i te zakone i sve procedure!

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao user_name
    Malo je ovo off,. ali kad smo vec tu... moj ti je savjet da napises zalbicu u kojoj opises sve do spustanja slusalice i pritom budes jako sluzben. Moras pazit da zaglavlje i sve te gluposti uredis kako treba (ako nisi prvi puta, ja to ne znam), jer je bitno da vide da si ti ozbiljan i na kraju im na fin nacin zaprijetis da ces cjeli slucaj dat u novine jer nije u redu da se jedna takva firma tako ponasa. Na kraju napisi da se unaprijed zahvaljujes sta ce oni to tebi rijesit. Mislim da ti je mozda cak i najbolje crno na bijelo poslat postom.
    Ako si slicno postupio prvi puta, onda ne znam, mozes jos eventualno trazit savjet od sluzbe za zastitu potrosaca, oni znaju i te zakone i sve procedure!
    Evo ovako

Sto se tice zaglavlja i svih tih "slaganja pisama" isao sam u ekonomsku skolu i ucili smo pisanje poslovnih pisama, kako se slazu i sve to, tako da sam napravio sve to

a i rekao sam dok sam razgovarao s njim da ce ici u novine, a on je to shvatio ko da sam rekao "danas je padala kisa". Totalno neozbiljno. Pokusat cu rijesiti to s jos jednim pozivom SZK, ako ne, onda idem dalje, na vise institucije
    iPhone 5s 16 GB

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ovako

Sto se tice zaglavlja i svih tih "slaganja pisama" isao sam u ekonomsku skolu i ucili smo pisanje poslovnih pisama, kako se slazu i sve to, tako da sam napravio sve to

a i rekao sam dok sam razgovarao s njim da ce ici u novine, a on je to shvatio ko da sam rekao "danas je padala kisa". Totalno neozbiljno. Pokusat cu rijesiti to s jos jednim pozivom SZK, ako ne, onda idem dalje, na vise institucije
    Dobro ali zasto SZK? Oni tamo nemaju pojma ni o tome kako postupit niti ih je briga! Ja mislim da to treba doc u upravu, oni na ruke moraju dobit dokument u kojem se ti zalis i u kojem im prijetis. Jel, bar tako imam dojam, te ljude u SZK boli briga hoces li ti tuziti tele2, hoces ih dati u novine, ma sta god, samo nemoj njega gnjavit. Mislim da to mora dobit uprava koju je briga za njihove troskove, za njihov ugled, za to da to ne ode u javnost. Mislim, oni trebaju ustat jos na noge, ne treba im takva blamaza, ali ta zalba mora doc u prave ruke!

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaposlenici u SZK od Tele2 su loše obučeni i još lošije plaćeni, uostalom čak nisu ni djelatnici Tele2... a zašto su loše plaćeni? Pa zato što odgovorni u Tele2 tvrde da je u Vukovaru sve duplo jeftinije pa 1700 kn mjesečne plaće smatraju sasvim pristojnu naknadu za ono što radnici SZK rade ... nije Tele2 SZK osnovao u Vukovaru bez veze ... a na tome su dobili dodatne poene u nadmetanju za 3. operatora...
    Nije ovo za mene ...

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo sad sam pricao s njima. Jos gora situacija

Ovako, U 11 mjesecu sam ja uzeo pretplatu i nakon podmirenih racuna sam trazio da mi iskljuce pretplatu. Oni su mene ponovno prebacili na bonove. To je OK, makar nisam do veceras znao da sam na tom racunu imao 100 kn od bonova

Nego, kao 14.02.2006 sam ja ponovo zatrazio da mi se stavi pretplata??? To nisam sigurno jel znam da sam cijeli dan trazio curi poklon I oni tako imaju u komp. napisano. Ja sam pregledao svoj ugovor iz 11 mjeseca iz ZG (tamo sam pretplatu sklopio) i na njemu nema mog potpisa, ni datuma. Ono dole skroz sto ja trebam ispuniti je sve prazno. Ima stambilj firme i potpis tog lika sto je radio u firmi. Mojeg nema nigdje (napominjem da je to za pretplatu iz 11. mjeseca koju sam ja zelio). Rekli su da im faxiram taj ugovor iz 11 mj. i da napisem kako sve je stanje. I rekla je da se ugovor ne moze sklopiti bez odlaska u trgovinu tele2, a ja znam da nisam to nikako napravio. Netko tu nesto muti
    iPhone 5s 16 GB

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tomislav10
    Zaposlenici u SZK od Tele2 su loše obučeni i još lošije plaćeni, uostalom čak nisu ni djelatnici Tele2... a zašto su loše plaćeni? Pa zato što odgovorni u Tele2 tvrde da je u Vukovaru sve duplo jeftinije pa 1700 kn mjesečne plaće smatraju sasvim pristojnu naknadu za ono što radnici SZK rade ... nije Tele2 SZK osnovao u Vukovaru bez veze ... a na tome su dobili dodatne poene u nadmetanju za 3. operatora...
    Uopce sad nije bitan moral od tele, nego cinjenica da ti kod zalbe ovi u SZK ne mogu, ne znaju i nece pomoc i da to treba slati na vise nivoe.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilo bi nekako više po zakonu da oni šalju nekakvo pismeno izvješće s potpisom da su te maknuli s pretplate... ako te budu gnjavili pokažeš i miran si...
    Seriously?

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Nokia 3220
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo je stvarno zapetljano.
    Najbolja je stvar obratiti im se preko e-maila i uputiti prigovor.
    Moja je mama imala problema sa T-Mobileom, ja sam slao prigovor poštom, preko SZK, ali ništa nisam dobio. Kad sam poslao na e-mil odmah su odgovorili da je prigovor zaprimljen.
    Ništa ti nemoj plaćati, nakon pismenog odgovora koji trebaš tražiti u roku osam dana, obrati se Državnom inspektoratu u slučaju da prigovor bude negativno riješen za tebe. Ako ne odgovore opet idi na Državni inspektorat sa svim dopisima koje si poslao i svaku sitnicu iznesi pismeno.

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    LG GT 540 optimus
    Bodovi
    8.420
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.420, Nivo: 21
    Bodovi: 8.420, Nivo: 21
    Ukupna aktivnost: 0,9%
    Ukupna aktivnost: 0,9%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kakvih vi imate problema,pa to nije za ljude,ja imam tarifu 0 tj.48 jer sam uzeo se k600i na 18 mjeseci mi je obaveznp potrošiti 48 kuna a poslije neznam kak dalje dali i dalje plačam u startu 48 kn ili mi to nestaje pa opet nemam obaveze 48 tj. vračam se na 0 kn obaveze.signal mi je na početku bio pljuga a sad je ful signal samo čekam da pojačaju prijem sa gsm na 3g i dalje.

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3

Slične teme

1. Tele2 nagradna igra, istina ili laz?
    By m... in forum Tele 2
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 20-06-2006, 10:30
  2. 150 000 korisnika Tele2
    By pppprrrr in forum Tele 2
    Odgovora: 44
    Posljednji post: 28-04-2006, 22:05
  3. Odgovora: 0