Zadnji uredio RS_BuRnOuT : 17-04-2006 u 23:35
Cijena je dobra, samo probaj karticu obavezno. Samo neznam oće ti mob usporit ako je pretrpaš glupostima (filmovi, mp3). Ipak je to MMC malo većeg kapaciteta. A za 3650 je ipak najbolja 256Mb.
no ako češ uzimat 6670 onda radije kupi "malu" karticu da ju kasnije možeš i koristit,naime razlike u cjenama nisu više velike,reko mi je frend prije nekoliko dana da je uzeo dv rs mmc 512 za cca 240kn kako se sječam (neki dučan prema maksimiru).
A eto danas sam natovio tatu i narucili smo karticu od 512 , sutra mi dodje. Malo mi je bed jer sam narucio u HGSpotu a bas i nemam predobra iskustva s njima. Sutra kad dodje kartica budem ju isprobao na licu mjesta i ak sve radi uzimam ak ne nek ju vrate u zg.Izvorno postao sodom
...ja sam imao dobra iskustva sa HG-om, dosad... obavio sam nekih 5-6 kupovina i nije bilo problema...Izvorno postao RS_BuRnOuT
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja sam prvo kupio komp u HG spotu , i na kucistu je otvor s prednje strane za USB audio i microfon ali toga nema , ima jos nekih propusta al neda mi se pisat.Izvorno postao Eminem
Onda sam kupio USB MP3 256MB i drugi dan sam ga vracao i reklamirao jer je zastekala tipka HOLD. Tak da.....nadam se da bude sve u redu.
Bok , eto opet mi se ponavlja ista prica sa HG Šrotom , narucio sam prije 2 dana MMC karticu od 512 MB i obecali da ce doc odma drugi dan , nazovem drugi dan opet ne dodje i vele da ce doc sljedeci. Danas sam ih opet zvao (3puta i tek 3.put se javili)i kartica jos nije dosla!!!! Ja jednostavno ne kuzim kako su ti ljudi nesposobni , dostava ide iz Zg-a u Krizevce svaki dan a karticu je problem dostaviti kao da sam Boeinga 747 narucil. Uglavnom popizdio sam od cekanja i nazvao sam frenda u Zg te mi je on uzeo MMC 512mb u Kvarku i cijena je 153,99kn sto je naravno jeftinije od HG Šrota za tocno 96,01kn(kod njih je 250kn)
![]()
![]()
Ono što sam htio reć jest da nokijica prihvatila karticu od prve i nista ne steka , odma sam je nafiljao sa 350MB mp3ca i pun kufer softvera i nista ne steka. Prezadovoljan sam.
Pozdrav!!!
Bookmarks