da se ne zezneš kao neki.....(mislim na sebe lol)
da se ne zezneš kao neki.....(mislim na sebe lol)
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Zadnji uredio RS_BuRnOuT : 17-04-2006 u 23:35
Cijena je dobra, samo probaj karticu obavezno. Samo neznam oće ti mob usporit ako je pretrpaš glupostima (filmovi, mp3). Ipak je to MMC malo većeg kapaciteta. A za 3650 je ipak najbolja 256Mb.
no ako češ uzimat 6670 onda radije kupi "malu" karticu da ju kasnije možeš i koristit,naime razlike u cjenama nisu više velike,reko mi je frend prije nekoliko dana da je uzeo dv rs mmc 512 za cca 240kn kako se sječam (neki dučan prema maksimiru).
A eto danas sam natovio tatu i narucili smo karticu od 512 , sutra mi dodje. Malo mi je bed jer sam narucio u HGSpotu a bas i nemam predobra iskustva s njima. Sutra kad dodje kartica budem ju isprobao na licu mjesta i ak sve radi uzimam ak ne nek ju vrate u zg.Izvorno postao sodom
...ja sam imao dobra iskustva sa HG-om, dosad... obavio sam nekih 5-6 kupovina i nije bilo problema...Izvorno postao RS_BuRnOuT
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja sam prvo kupio komp u HG spotu , i na kucistu je otvor s prednje strane za USB audio i microfon ali toga nema , ima jos nekih propusta al neda mi se pisat.Izvorno postao Eminem
Onda sam kupio USB MP3 256MB i drugi dan sam ga vracao i reklamirao jer je zastekala tipka HOLD. Tak da.....nadam se da bude sve u redu.
Bookmarks