Kolika je maximalna velicina MMC kartica koje podrzava 3650? Kasnije idem do frenda da vidim dal prima od 1GB![]()
Kolika je maximalna velicina MMC kartica koje podrzava 3650? Kasnije idem do frenda da vidim dal prima od 1GB![]()
Zadnji uredio RS_BuRnOuT : 17-04-2006 u 19:26
uh uh ,bilo je to davno ali sjecam se da se o max mmc govorilo 128, iako je meni radila kartica od 256mb.
budem danas probao od gige pa javim kak to radi.
...dok sam imao 3660 radila je s 256mb... 1gb ti ne bi preporučio, uzmi od 512mb...Izvorno postao RS_BuRnOuT
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ok. hvala na savjetima
Eto bio kod frenda i stavio MMC od 1Gige i mob je prepoznaje , nije se usporio glavni meni , sad za aplikacije neznam kako rade jer sve sto on ima na toj kartici su app-ice za Communicator S80 pa nisu kompatibilni sa mojom nokiom. ja cu ipak piknut 512MB samo kad dodjem k sebi malo s parama , jos moram jednu nokiu kupit a onda LET'S RUMBLE
Pozdrav
Samo isprobaj karticu prije kupnjeIzvorno postao RS_BuRnOuT
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
da se ne zezneš kao neki.....(mislim na sebe lol)
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Zadnji uredio RS_BuRnOuT : 17-04-2006 u 23:35
Bookmarks