...ma budes se priviko,a kaj cigla ,cigla,al pametna!!!![]()
...ma budes se priviko,a kaj cigla ,cigla,al pametna!!!![]()
Ma znam , mene velicina tog moba opce ne smeta ni malo , meni je dizajn bas lud a najvise mi se svidio mobitel kaj ga nisam skuzil od prve kak skuzim sve ostale normalne mobitele. To me zainteresiralo. Eto sutra idem jos po 6670 i napokon mi bude hertz na mjestuIzvorno postao lili
Jedino mi je zao mojeg SE D750i kaj ga moram prodati. Al nema veze prodajem ga najboljem frendu tak da bude mi ga dao tu i tam da se malo koristim s njim u ime starih dana (al sam nostalgican
)
Pozdrav!!!!
ako ti se svidio 3650 i symbian,a nabavljaš uskoro 6670 svoj d750 češ brzo zeboravit![]()
nadam se , eto jucer mi riknuo moj SE , taman je frend stavio svoju karticu u "moj" mob i eto zla. Neznam vise kaj da velim osim da mi sve i ide u krivom smjeru, Pozdrav!!!!!!!!Izvorno postao sodom
Kolika je maximalna velicina MMC kartica koje podrzava 3650? Kasnije idem do frenda da vidim dal prima od 1GB![]()
Zadnji uredio RS_BuRnOuT : 17-04-2006 u 19:26
uh uh ,bilo je to davno ali sjecam se da se o max mmc govorilo 128, iako je meni radila kartica od 256mb.
budem danas probao od gige pa javim kak to radi.
...dok sam imao 3660 radila je s 256mb... 1gb ti ne bi preporučio, uzmi od 512mb...Izvorno postao RS_BuRnOuT
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ok. hvala na savjetima
Bookmarks