Za symbian sve treba mijenjat, jest da je 3650 malo stari mob ali svakako ti je bolje nego 3100 a i 150 kn nije puno
Ovako , planiram sa frendom napravit zamjenu za mobitele , on meni 3650 a ja njemu nokia 3100 +150kn. Jel se to isplati.
P.S. ak sam fulao podforum nek moderi premjesti.
Pozdrav!!!!
Za symbian sve treba mijenjat, jest da je 3650 malo stari mob ali svakako ti je bolje nego 3100 a i 150 kn nije puno
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
samo mijenjaj, budeš vidio kaj sve možeš napravit sa symbianom - fun all the time![]()
...manje je više...
Ja bih se mjenjao
Taj je mob sličan SX1 kojeg imam i nisam se nikad pokajao što ga nabavih
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Sad u petak taj frend od mene kupuje SE D750i , ja kupujem isti dan za sebe N6670 , i danas mi frend javi da ima tu nokiu i pita kolko vrijedi. Prvo sam mislil piknut tu nokiu za sebe kad imam 2 broja al je rekel buraz da bi ju on htel , pa da sad nebum lakom i da imam 2 symba dat cu ga burazu a on meni svoj M65. Koje su to kombinacije3650 mi super odgovara zbog IrDa pa da mogu prcat ove kladionicare kad gledaju rezultate u birtiji
s programom za daljinsko upravljanje
![]()
Jedva cekam PETAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrav ljudi , eto jucer mi frend dofural Nokijicu (3650) , ono je da je mobitel cigla al mi je na neki nacin simpa i dopada mi se. Taman kad sam stavio svoju sim karticu u njega dodje mi poruka na koju sam TREBAL odgovoritiA s obzirom da 3650 ima NEobicnu tipkovnicu za prvu poruku mi trebalo oko 6 min da ju napisem + kaj sam 10 puta najmanje izasel iz poruka
Danas sam se vec priviknuo i vec pisem ko veliki ,ostatak moba mi je ok , samo me muci kaj sam noob u svijetu symbiana pa tek jos kopcam neke stvari![]()
sorry na dugom postu.
Pozdrav!!!!
...ma budes se priviko,a kaj cigla ,cigla,al pametna!!!![]()
Ma znam , mene velicina tog moba opce ne smeta ni malo , meni je dizajn bas lud a najvise mi se svidio mobitel kaj ga nisam skuzil od prve kak skuzim sve ostale normalne mobitele. To me zainteresiralo. Eto sutra idem jos po 6670 i napokon mi bude hertz na mjestuIzvorno postao lili
Jedino mi je zao mojeg SE D750i kaj ga moram prodati. Al nema veze prodajem ga najboljem frendu tak da bude mi ga dao tu i tam da se malo koristim s njim u ime starih dana (al sam nostalgican
)
Pozdrav!!!!
ako ti se svidio 3650 i symbian,a nabavljaš uskoro 6670 svoj d750 češ brzo zeboravit![]()
nadam se , eto jucer mi riknuo moj SE , taman je frend stavio svoju karticu u "moj" mob i eto zla. Neznam vise kaj da velim osim da mi sve i ide u krivom smjeru, Pozdrav!!!!!!!!Izvorno postao sodom
Kolika je maximalna velicina MMC kartica koje podrzava 3650? Kasnije idem do frenda da vidim dal prima od 1GB![]()
Zadnji uredio RS_BuRnOuT : 17-04-2006 u 19:26
uh uh ,bilo je to davno ali sjecam se da se o max mmc govorilo 128, iako je meni radila kartica od 256mb.
budem danas probao od gige pa javim kak to radi.
...dok sam imao 3660 radila je s 256mb... 1gb ti ne bi preporučio, uzmi od 512mb...Izvorno postao RS_BuRnOuT
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ok. hvala na savjetima
Eto bio kod frenda i stavio MMC od 1Gige i mob je prepoznaje , nije se usporio glavni meni , sad za aplikacije neznam kako rade jer sve sto on ima na toj kartici su app-ice za Communicator S80 pa nisu kompatibilni sa mojom nokiom. ja cu ipak piknut 512MB samo kad dodjem k sebi malo s parama , jos moram jednu nokiu kupit a onda LET'S RUMBLE
Pozdrav
Samo isprobaj karticu prije kupnjeIzvorno postao RS_BuRnOuT
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
da se ne zezneš kao neki.....(mislim na sebe lol)
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Zadnji uredio RS_BuRnOuT : 17-04-2006 u 23:35
Cijena je dobra, samo probaj karticu obavezno. Samo neznam oće ti mob usporit ako je pretrpaš glupostima (filmovi, mp3). Ipak je to MMC malo većeg kapaciteta. A za 3650 je ipak najbolja 256Mb.
no ako češ uzimat 6670 onda radije kupi "malu" karticu da ju kasnije možeš i koristit,naime razlike u cjenama nisu više velike,reko mi je frend prije nekoliko dana da je uzeo dv rs mmc 512 za cca 240kn kako se sječam (neki dučan prema maksimiru).
A eto danas sam natovio tatu i narucili smo karticu od 512 , sutra mi dodje. Malo mi je bed jer sam narucio u HGSpotu a bas i nemam predobra iskustva s njima. Sutra kad dodje kartica budem ju isprobao na licu mjesta i ak sve radi uzimam ak ne nek ju vrate u zg.Izvorno postao sodom
...ja sam imao dobra iskustva sa HG-om, dosad... obavio sam nekih 5-6 kupovina i nije bilo problema...Izvorno postao RS_BuRnOuT
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja sam prvo kupio komp u HG spotu , i na kucistu je otvor s prednje strane za USB audio i microfon ali toga nema , ima jos nekih propusta al neda mi se pisat.Izvorno postao Eminem
Onda sam kupio USB MP3 256MB i drugi dan sam ga vracao i reklamirao jer je zastekala tipka HOLD. Tak da.....nadam se da bude sve u redu.
Bok , eto opet mi se ponavlja ista prica sa HG Šrotom , narucio sam prije 2 dana MMC karticu od 512 MB i obecali da ce doc odma drugi dan , nazovem drugi dan opet ne dodje i vele da ce doc sljedeci. Danas sam ih opet zvao (3puta i tek 3.put se javili)i kartica jos nije dosla!!!! Ja jednostavno ne kuzim kako su ti ljudi nesposobni , dostava ide iz Zg-a u Krizevce svaki dan a karticu je problem dostaviti kao da sam Boeinga 747 narucil. Uglavnom popizdio sam od cekanja i nazvao sam frenda u Zg te mi je on uzeo MMC 512mb u Kvarku i cijena je 153,99kn sto je naravno jeftinije od HG Šrota za tocno 96,01kn(kod njih je 250kn)
![]()
![]()
Ono što sam htio reć jest da nokijica prihvatila karticu od prve i nista ne steka , odma sam je nafiljao sa 350MB mp3ca i pun kufer softvera i nista ne steka. Prezadovoljan sam.
Pozdrav!!!
Bookmarks