Ovako , planiram sa frendom napravit zamjenu za mobitele , on meni 3650 a ja njemu nokia 3100 +150kn. Jel se to isplati.
P.S. ak sam fulao podforum nek moderi premjesti.
Pozdrav!!!!
Ovako , planiram sa frendom napravit zamjenu za mobitele , on meni 3650 a ja njemu nokia 3100 +150kn. Jel se to isplati.
P.S. ak sam fulao podforum nek moderi premjesti.
Pozdrav!!!!
Za symbian sve treba mijenjat, jest da je 3650 malo stari mob ali svakako ti je bolje nego 3100 a i 150 kn nije puno
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
samo mijenjaj, budeš vidio kaj sve možeš napravit sa symbianom - fun all the time![]()
...manje je više...
Ja bih se mjenjao
Taj je mob sličan SX1 kojeg imam i nisam se nikad pokajao što ga nabavih
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Sad u petak taj frend od mene kupuje SE D750i , ja kupujem isti dan za sebe N6670 , i danas mi frend javi da ima tu nokiu i pita kolko vrijedi. Prvo sam mislil piknut tu nokiu za sebe kad imam 2 broja al je rekel buraz da bi ju on htel , pa da sad nebum lakom i da imam 2 symba dat cu ga burazu a on meni svoj M65. Koje su to kombinacije3650 mi super odgovara zbog IrDa pa da mogu prcat ove kladionicare kad gledaju rezultate u birtiji
s programom za daljinsko upravljanje
![]()
Jedva cekam PETAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrav ljudi , eto jucer mi frend dofural Nokijicu (3650) , ono je da je mobitel cigla al mi je na neki nacin simpa i dopada mi se. Taman kad sam stavio svoju sim karticu u njega dodje mi poruka na koju sam TREBAL odgovoritiA s obzirom da 3650 ima NEobicnu tipkovnicu za prvu poruku mi trebalo oko 6 min da ju napisem + kaj sam 10 puta najmanje izasel iz poruka
Danas sam se vec priviknuo i vec pisem ko veliki ,ostatak moba mi je ok , samo me muci kaj sam noob u svijetu symbiana pa tek jos kopcam neke stvari![]()
sorry na dugom postu.
Pozdrav!!!!
...ma budes se priviko,a kaj cigla ,cigla,al pametna!!!![]()
Bookmarks