evo javljam se opetsamo da kazem da stranica je jos u izgradnji...
zanima me par stvari..dali imate kakve theme i wallapere za pocket pc koje bi mogli uploudat nakon pocetka stranice![]()
tj dali se to uopce isplati stavljat
evo javljam se opetsamo da kazem da stranica je jos u izgradnji...
zanima me par stvari..dali imate kakve theme i wallapere za pocket pc koje bi mogli uploudat nakon pocetka stranice![]()
tj dali se to uopce isplati stavljat
to bi bilo dobro staviti.....
Izvorno postao Betmenko
Misliš teme kao teme za PPC ili teme za stranicu. Ako trebaš teme za PPC imam ih podosta točnije oko 700
theme i wallpapere za pocket pc![]()
ok budu mi trebalekad bude sve zavrseno
radi problema s hostom..udlucil sam da se uploudaju programi i igre na rapidshare ili tak neki i onda ubaci linknadam se da nece bit problema..
jer tesko naci kvalitetan hosting koji ce primat warez...
Nisam se mogao prije javit imal sam previse posla..evo sad krecem natrag s radom
pozdrav![]()
stranica je gotova..upravo radim na uplacivanju novca na internet..da mogu kupit domenu..kvalitetni hosting i sve sto treba..
Pozdrav
Super jedva čekam da krene stranica, sigurno je super, baš me zanima
a nadam se...ljudi bilo je par promjena...kao recimo..
vi uploudate na rapidshare..i onda stavite link,tekst mora biti barem 100 rijeci,naslov,kategorija i onda vam se pojavi u searchu...
Grafiku sam sve na minimum i koristil cim vise hyperlinka radi googla...
E da i jedna jedina stvar kad uploudate u rapidshare..morat ce biti jedan txt file u tom raru ili zipu jer inace cu brisat..(pisat ce od kud dolazi program)..Nazalost nisam stavil da uploudate na hosting jer bude bilo problema sigurno...s hostingom ..Evo to je sve za sad....cilj je cim vise programa i igra imat...e da i da ne zaboravim..necu nikakve trial programcice i igre..sve mora imat crack..
![]()
Bookmarks