svaka čast..
template je predobar..
svaka čast..
template je predobar..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
thx![]()
no sve u svemu daj procitaj 2 posta gore...dali je dobro ono rijesenje s bodovima..to me najvise zanima
trebao bi dodati neku opciju sa kojom bi se ljudi mogli zahvaliti za program, pa tek onda skinut, mada je dobro i to da mora imati nekoliko bodova da bi mogao skidati..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
U jednu ruku te razumijem, leechere nitko ne voli i ne zeli da mu se bandwidth cucla a ne dobije se nista za uzvrat.
A ipak, nervirajuce je da moram uploadati dosta toga da skinem neki program / igru. Mislim da bi ljudi onda uploadali svasta i da bi kvaliteta sadrzaja bila jako losa.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
da no gledaj..mogu stavit da svako ima \ime.aspx
stranicu i neko ju pogleda recimo 5 puta..i ti dobis 1 bod..s tim skines jednu stranicu...no naravno 24 sata unique![]()
Mislim da bi to bio preveliti davez... Daj ljudima najvise npr. 20 dowloada dnevno, a ako nesto uploadaju onda i vise, ili recimo svima daj da skidaju starije verzija programa, a nove, nesto teze nabavljive samo onima koji imaju vise od 2-3-4 uploada. Nesto takvo...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
pustil budem nek skida svaki kolko hoce....valjda bude 500 gb bandwitha dosta...a kasnije ako bude problema budem uvel mjere
Bookmarks