stranica je po engleskom![]()
gle mogu nabavit novce na egoldu i mbu..a kasnije samo prebacim i dok ja zavrsim transkciju![]()
ma oni zatvaraju accounte nakon par mjeseci ako nisi u listi njihovih zemlja
stranica je po engleskom![]()
gle mogu nabavit novce na egoldu i mbu..a kasnije samo prebacim i dok ja zavrsim transkciju![]()
ma oni zatvaraju accounte nakon par mjeseci ako nisi u listi njihovih zemlja
Ja sam također za. Biti će mi drago dati svojih 5gb paket za upload razno-raznih aplikacija, te pisati neke novosti vezane za PDA svijet uređaja. Nakraju krajeva to radi sada na ovom forumu tako da mi neće biti neki problem isto to raditi na Tvojoj stranici Betmenko.
Uglavnom računaj na moju podršku 110%![]()
hvala cjenim ovoIzvorno postao Skyward
evo upravo i sad radim na skripti..i mogu vam reci da ce te biti zadovoljni
![]()
Dobra ideja majstore, Pocket PC soft svima, a ne samo njima!Izvorno postao Betmenko
![]()
![]()
![]()
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
da sprijecim ličanje![]()
dobil sam jednu ideju..pa me zanima dali je dobra..
ukoliko zelite skinut neki program morate imat 1 bod..bodovi se dobivaju tako da se uplouda neki program(dobije se 2boda)..zastita protiv virusa je sredjena..tojest cim potvrdim virus covjek koji je uploudao virus je banan i nikakvo mijenjanje ip adrese mu ne pomaze..
a druga ideja je da..svaki dobi stranicu www.pocketpc-world.com/ime.aspx
i sad svaki 10 unikatni posjet na tu stranicu je jedan bod...s kojim skinete program..mislim da to nebi bilo pretesko napravit..a ja bi dobivao reklamu...e i ovo cu sigurno uvest..kod uploudanja programa uplouda se .rar file.(mogu biti maximum 3 rara) i u taj rar morate dodat sliku u kojoj pise od kud je program skinut link i sve informacije - jos jedna vrsta reklame s kojom ce dolazit posjeti![]()
bio bih zahvalan kad bi rekli dali su ideje lose ili dobre..
hvala
šta bi to bio kao neki Download Centar, samo što bi mogao uploadat i Crackove za aplikacije i igrice..
kad bi stranica bila gotova da krenemo sa uploadom..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
http://aspspider.net/Goranek/
pogle ovo vam je izgled...znaci samo template..
gle ova stranica bi bila s clankima....slikama(wallpaperima) themama,igrama i programima..
nije nikakav warez sitenego jednostavno "upload centar"
![]()
fora je u tome da 90% stvari uploudaju useri koji ce koristit taj site..
ja cu stavit par svojih reklama no sadrzaj je free..
stavit cu dosta zastita za leechanje..no mislimd a nije posteno da neko uplouda 1 program i skine 1000,a drugi uplouda 1000 programa i skine 1![]()
pa me zanima dali da stavim nekakvu zastitu tipa gore kaj sam navel
btw template je uniquenadam se da vam se svidja...to je 40% template-a ostalo je na mom racunalu
jer radim na njemu..
Bookmarks