ma dobro, nabavio si ja 256 i sve 5.... nije kao da ću sad stavljti muzike i muzike.....
ma dobro, nabavio si ja 256 i sve 5.... nije kao da ću sad stavljti muzike i muzike.....
...manje je više...
Opet vi krivo govorite. U mpx220 ide i kartica od 64mb samo sto nema bas previse smisla. Optimalan izbor ti je neka 256mb kartica jer razlika u cijeni izmedju 128 i 256mb nije uopce velika.
Sto se tice pada cijena, Blento zabunio si se. Pale su cijene klasicnih SD kartica, a miniSD koje idu u mpx220 su jos uvijek ekstremno skupe, tj. otprilike kao Sony MS Duo i Olympus xD kartice.
Sto sa 256mb karticom...pa u brojkama 9 sati glazbe u WMA formatu, oko 5000 JPEG fotki odnosno 5 sati kvalitetnog DivX/XviD videa.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ja 270Kn za 512MB ne bih nazvao ekstremno skupim...Izvorno postao ttperic
![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Istina. Izgleda da su im pale cijene. Jos samo kad bi pale microSD karticama i mirna Bosna...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ja i govorim o miniSD karticama s konverterom na SD... I 512MB košta 270kn što meni nije skupo...
Svi smo mi u krastavcu...
pa je sam svoju miniSD od 256 platio 109kn.... tako da to uopće nije puno...
...manje je više...
I ja sam uzeo jucer od 256 MB toshibinu za 150 kn ravno, ima i adapter tak da ju mogu stavit i u svog digitalca. Da sam priceko do danas mogo bi uzet kingmax-ovu za 114 kn.
Zadnji uredio $DJ DYX$ : 14-04-2006 u 11:59
Bookmarks