Kako si i sam rekao 2.8 je dosta skuplji, gotovo duplo ako cemo preciznije!Izvorno postao kjs
U ovoj klasi bi razlika u cijeni trebala znaciti i razliku u kvaliteti. Stoga ovako drasticna razlika u cijeni izmedju dva navedena objektiva mora naci opravdanje u performansama...pitanje je tvojih zahtjeva, odnosno isplati li se tebi osobno uloziti dvostruko vecu svotu novca, s obzirom na razliku u performansama.
Ja oba objektiva nisam imao u rukama, tako da ti ne mogu prodavati maglu oko toga koji je bolji i koje su prednosti a koje nedostaci, ikojega od dva navedena.
Imao sam prilike oprobati 70-200 L IS USM 4.0 i mogu recu da je to uvjerljivo jedan od dva do tri najbolja objektiva koja sam ikada imao u rukama. Sa moje strane samo pohvale. Doista mu je tesko naci zamjerke.
Sto se modela 70-200 L IS USM tice...to je uvjerljivo najpopularniji i najprodavaniji model u PRO SLR i dSLR klasi...to dovoljno govori i njegovim karakteristikama.
Toliko...bolje od ovoga ne mogu, jer su ovo preskupe i prespecificne stvari da bih ti dijelio savjete ako nisam imao priliku kvalitetno isprobati ono o cemu govorim!
Mozda da probas naci neke usporedne reviewe na netu ili barem review jednoga i drugoga objektiva, ali da ih je radila ista osoba...to bi koristilo!

Odgovori uz citat

Bookmarks