Ja sam za te stvari koristio Tune Up Utilities 2006, no ima i drugih. Mogu ti reći da sam ja zadovoljan s ovim, tak da evo, moja preporuka da probaš s njim.
Ja sam za te stvari koristio Tune Up Utilities 2006, no ima i drugih. Mogu ti reći da sam ja zadovoljan s ovim, tak da evo, moja preporuka da probaš s njim.
Taj file sigurno još možeš vratiti ako nisi puno "šarao" po disku. Nemoj koristiti disk niti na njega nešto kopirati da nebi overwrite-ao taj file, odnesi ga kod nekoga, spoji na komp i sa nekim programom za restoranje (Restorer 2000 professional npr...) skeniraj hard (ili particiju na kojoj ti je taj file). Uglavnom probaj što manje do tada koristiti disk i nemoj ga defragmentirati.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ok, thanks, kad skinem i probam, javim sto se desava ako bude problema, thx jos jednom
Im great in bed
I can sleep for days
Evo probao sam, sa tuneupom, neznam, nemam pojma gdje da probam trazit, nije mi naslo nista a sa restorerom sam nasao ali trebam neki crack, nece mi ga prebaciti, a ne mogu ga naci, pa please ako imas crack posalji, ili posalji url.
thx poslao mi je sipe neki program, pa javim kak je proslo
Im great in bed
I can sleep for days
Recover My Files je odličan program, probaj s njim.
Skinuo sam recover my files, ali isto treba reg, a sve serijalce koje sam nasao ne sljakaju.,
aj ako tko ima neka posalje serijalac, ak radi.
thx
Im great in bed
I can sleep for days
Evo ja upravo uploadam programe koji provjereno rade. Sa stellar phoenixom sam vratio 180GB sa formatiranog harda... Ovaj drugi isto radi, no njega sam tek poslije našao pa sam samo probao jel radi i radi...
Backupiraj na drugi disk da si ne prebrišeš podatke.... Pošaljem link čim se uploada...
Bookmarks