Ovako imam jedan problem:
Uključim update service pa ide i ona muzika i sve i odaberem jezik i sve radim dok dođem do onih uputa kak treba prikopčat mobitel i to dobro napravim i tada se on upali zašto prije se to nije događalo
HELP
Ovako imam jedan problem:
Uključim update service pa ide i ona muzika i sve i odaberem jezik i sve radim dok dođem do onih uputa kak treba prikopčat mobitel i to dobro napravim i tada se on upali zašto prije se to nije događalo
HELP
There are no shortcuts in evolution.
Ako misliš na update FW-a, onda samo da velim da ni nakon dva pokušaja nije ni meni uspjelo... Odustao sam, jer sumnjam da postoje neke lude razlike da bih se toliko zajebavao sa tim... Preporučujem ti da se ne bakčiš s updateom...
nix ako oces da ti ja to sredim nemas frke, samo dodi do zg-a, inace da ti pomognem to ti nejde iz prve prekopcaj kabel na drugi usb port i onda probaj ponovno jer on ti mora prepoznat kabel kao flash driver i onda ako imas win xp onda ce ti to on solo napraviti sve automatski ... zatim mozes normalno staviti novi fm.... ako oces ja ti to sredim za 100kn tak ti kosta i u oglasniku....
Vidiš, ovaj drugi USB port mi nije pao na pamet, obzirom da mi ovi prednji na kućištu znaju zajebavati... Mislim da ću ipak probati još jednom... Treća sreća...![]()
ok hvala probat cu sa drugim portom
![]()
IIIIIIIIIIIIIi prepoznalo ga
HVALA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meni ne radi service update od kad se update-ao... kad dođem do dijela prihvaćam ta tipka ne radi i ništa se ne vidi...
Seriously?
stari service updater pobrises i instaliras novi ... a ne kuzim sto ti tocno ne radi ? compov
hmmmm to mi se nije desavalo.. to updates vidim K700i ? jelda ?
ako je probaj pobrisati--> restart--> pa ponovno install... javi dal si uspio![]()
Bookmarks