mislim da nisi ispravno instalirao patch...pokusaj ponovoIzvorno postao Skener
instalirao sam pst 7.2.3 i patch i sve u redu . i kada pokrenem odaberem monsterpack ali dolje u device ne mogu odabrati mob. i u p2ktools mi u donjem ljevom kutu pise da mobitel nije spojen. a u MPT sve u redu i saljen i primam .. kako mogu napraviti da mi PST prepozna mob . mobitel je v3.
mislim da nisi ispravno instalirao patch...pokusaj ponovoIzvorno postao Skener
ma sve je u redu s patch-om ( probao sam ponovo i isto mi javlja da nije spojen). a zasto mi nece ni na p2ktools-u da ga prepozna??
Zato što nisi dobro instalirao drajvere. Izbriši sve sa kompa i nanovo spoji mob i instaliraj nove drajvere.
Ponavljaj radnju dok ne uspiješ, nema drugog rješenja![]()
di si ga usmjeravao?? sve ide u pst folder moza si to zeznuo??Izvorno postao Skener
da je u pitanju patch, izbacivao bi mu error, očito je sve u redu s tim, problem je u driverimaIzvorno postao jdabic1
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=295
Mozda pomogne oko drivera...
radio sam prema ovome ovdje
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=295
i instalacija drivera i kada prodem 5. otvorim p2k ali mi se poslije ne pojavljuje -Wizard: Motorola Phone - . sto da radim ?? probao sam ponovo ali nece??
Ak ti se ne pojavljuje wizard, znači da ti je več nešto instalirano kao driver za motorolu. Dakle, prvo to deinstalirat (imaš i kako u tom postu), a onda ponovno instalirat. Dok got ti prilikom instalacije ne iskače vizard, nisi dobro instalirao.Izvorno postao Skener
E, da. Probaj promjenit port u koji si uštekavao kabal, men to pomoglo. I kad jednom uspiješ instalirat drivere, drži se tog porta.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
primjetio sam (tek sada) kada otvorim p2k tools na mobu mi se baterija prestane puniti i uopce nije spojen na komp bar tako pise na kompjuteru i na mobu
E, ajd probaj kad otvoriš p2k tools samo rasklopit mob i stisnuti kratko tipku za paljenje. Ak to ne krene, probaj ga ugasit i upalit dok si spojen. Imao samnešto slično s jednom V3, i to bo pomoglo (obično ovo prvo bilo dosta). Nemam pojma zašto, al eto možeš probat.Izvorno postao Skener
stvarno ovo prvo otvorim i pritisnem malo tipku i ono wizard ajde puno ti hvala . sada ce mi raditi p2k a oce li i pst ??
Trebao bi. Luda neka stvar s tim V3.Izvorno postao Skener
Jel i ta ona iz simpa paketa, T-mobile brandet?
ma nije ovo kupio u frenda nemam pojma odakle mu . prodao mi ga povoljno zato jer nema snimanje , 5mb , nema igrica , i nemoze naviti sat i te sitnice pa mu isao na zivce ko zna sta je radio s njim?? inace ga nebih uzeo ni u simpe ni u vipa , a valjda ga nije ni on uzeo zato jer nije zakodiran. i usput sve je u redu i s pst-om.
Ni oni simpini nemaju snimanje. Sve to možeš uštimat sa seemovima. Ak hočeš uštimat sat, trebaš isključit automatsko namještanje sata.Izvorno postao Skener
Hvala svima sto ste mi pomogli. sve je u redu i mob. sam napravio i izbrisao i sada mi ima 9548kb total.![]()
Bookmarks