Pa čestitam na kupnji! Odličan izbor!

Ovako ja ti preporučujem da si za spajanje s kompom obavezno nabaviš IrDA ili BT. Nikako kabel! BT je stvarno najelegantnije rješenje jer možeš telefon držati i u ruci kad u njega nešto stavljaš iz kompa dok s infra crvenim mora biti točno 'oči u oči' što je dosta nespretno... A i sve mogučnosti skidanja fajlova u ili iz telefona se mogu iskoristiti tek s BT-om ili IrDA-om, dok je s kabelom, koliko sam ja upotnat, moguće samo sinhroniziranje s Outlookom.

A sad kako da ubacuješ igre i sl. u telefon: pa jednostavno. Ako imaš IrDA na primjer na kompu, uključiš ga i na telefonu i oni se automatski prepoznaju kad se 'pogledaju'. Zatim igru, sliku, temu, melodiju... koju si predhodno downloadao s neta na svoj komp spustiš u telefon tako da na taj fajl (od npr. igre) klikneš desnim gumbom miša i pojavi se padajući meni i imaš opciju 'send to' a onda kad dođeš na nju mišem se pojavi i opcija 'infrared device' (moraš za to imati instaliran IrDA) i samo lijevim klikom pokreneš stvar. Zatim te telefon pita da li želiš primiti novi fajl i potvrdiš a fajl se sam smjesti u telefonu u folder u koji treba - to telefon radi automatski jer čita ekstenziju fajla. Ma jedanostavno. Kupi i nećeš požaliti. Nadam se da sam bio od pomoći!