Baš sam kupio taj mobitel, a konkurencija mu je bila Nokia 3650.
Moram priznati da sam bio dosta skeptičan prema SE. Nokiu sam imao prije i znao sam da to nemože biti loš mobitel. I onda sam ga vidio uživo.

STRAVA. Prevelik je u odnosu na T610. Nudi bogami puno puno više memorije (20 MB u odnosu na 2). i nudi par opcija više, ima puno bolju kameru, ali fali i dosta zanimljivih stvarčica, koje ima SE.

E sad primjetih da uz SE dolazi samo jedna igra , ostale se mogu downloadati preko dobre strane www.myt610.com

Pošto nisam baš stručan sa SE, volio bih ga definitivno bolje upoznati, pa one koji su se bolje upoznali sa njim, zamolio bih da kažu kako funkcionira prebacivanje podataka na comp.

U vip centru (preradoviceva) imaju i data kabel i bluetooth i infrared za SE. Meni je prodavac preporucio - Bluetooth. Mislim ne cudim se, ipak je najskuplji.

Zapravo zanima me kako da si ubacim neke nove aplikacije, ili igre (uglavnom one sa myt610) kao Deep Abyss ili da poskidam Phonebook i slikice.

T610
Što mi se ne sviđa?
Meni ponekad totalno spor. Premalo memorije. Rezolucija slika.

Što mi se sviđa?
Sve drugo

T610 mi je u biti preporučio ama baš svako. Nema osobe koja ga nije preporučila. Osim prodavača u vipu dakako :-). Inače srdačno preporučam ovaj mobitel, nećete pogriješiti ako ga kupite.