citaj od pocetka.ako sam rekao da je kameraod d600 za malo bolja od d500 znaci da d820 ima bolju kameru od v3xIzvorno postao Ićo
citaj od pocetka.ako sam rekao da je kameraod d600 za malo bolja od d500 znaci da d820 ima bolju kameru od v3xIzvorno postao Ićo
???? Daj malo pojasni.Izvorno postao sonyck
Inace ovaj samsung mi se cini boljim od v3x. Manjih dimenzija, edge, dobar dizajn, ali sad opet flat kabel.... Uzeo bih v3x samo zato jer je kvalitetniji.
A moguće je da je kamera na D820, unatoč manjoj rezoluciji bolja od one na v3x... Čito sam neke rewiev-ove za v3x, i svagdje piše da kamera nije baš nešto... Ali opet sumnjam da je 1.3MPx kamera bolja od 2MPx kamere...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
zasto ne?to je moguce, pogotovo kad se zna da kamera na v3x nije nista posebno.
a nijedan nema autofokus, tak da ne znam zašt bi ova od v3x bila lošija od samsungove........ a ima 2mpx. šta, sama optika je bolja?
Oba moba su podjednako dobra i slična po opcijama (kamera - motorola je poznata po lošim kamerama, zrnasta slika...). Mislim da je jedina bitna stvar kod kupovine jednog od ova dva moba vizualni uzgled. Kupi onaj s kojim češ se osjećat više cool![]()
v3x nema odličnu kameru ali je bolja od one d600,imao sam oba,tak da znam šta pišem,ali u idealnim svj. uvijetima....
da imaju autofocus sigurno bi bile odlicne.ovako su samo prosjecne,a to sto je kod v3x 2mp,ne znaci puno.
ja sam također imao v3x (5 dana samo) i mogu reci da je kamera od d600 puuno bolja također i videoIzvorno postao smogovac
tko je od vas drzao ili imao d820 u ruci tako da zna kakva je kamera
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 11-04-2006 u 21:41
kum mi drzi trgovinu mobitela,tako da mogu isprobati dosta modela.d820 ima solidnu kameru,mozda cak i nesto bolju od d500.softver je brz,a zaslon je stvarno fantastican.v3x nisam imao u ruci pa i ne mogu reci bas previse osim toga da sam na dosta foruma citao da kamera bas i nije nesto.Izvorno postao sonyck
Bookmarks