U kompletu dobiješ:
punjač
slušalice
USB i software
memorijsku karticu 64MB
upute i ostalu papirologiju
Slušalice su solidne zavisi kak si izbirljiv za mene su ok
Sve u svemu mobitel i cijena![]()
zdravo,odlazim u kupnju moba d750..u t-mobile,pretplata..tarifa 60, 2 god
ko boge i sad me samo zanimalo..(makar znam da se vec pricalo o tome al da sad ne trazim) konkretno sto sve dobijes sa mobom (kao komplet) osim punjaca
) slusalice...i sto jos??
(e da i kakva je kvaliteta slusalica,kupiti odma nove ili te ostavit)
pa molim nekog ko je sve to vec obavio da mi kaze..thanks![]()
Zadnji uredio super_nike : 03-05-2006 u 13:55
U kompletu dobiješ:
punjač
slušalice
USB i software
memorijsku karticu 64MB
upute i ostalu papirologiju
Slušalice su solidne zavisi kak si izbirljiv za mene su ok
Sve u svemu mobitel i cijena![]()
There are no shortcuts in evolution.
ok,to me zanimalo..ako ima jos tko sto za dodat neka samo izvoli..
al uglavnom![]()
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...21839&esi=true
to ti je link za preuzimanje update servica za d750i
Sve super, ali kuda na dvije godine... Uređaj ti je svega 200 kn jeftiniji nego da si ga uzmeš na godinu dana... Bez obzira što sam već godinama na pretplati kod T-Mobilea, nikad ne bih uzeo uređaj na dvije godine, jer nisu puno jeftiniji od ugovora na godinu dana, a i tko zna što se sve može dogoditi, a ti si primoran te dvije godine plaćati pretplatu...
meni pretplata ne smeta jer sam 5 godina bio simpa pa mi je sad isto jer ću uvijek bit t-mobile
Slažem se sa frish-ki-im
ja kad uzimam na pretplatu, onda samo na 1 godinu... Ipak, razlika nije velika, a za godinu dana opet mogu promjeniti mob...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Kako god želiš ili možeš, ali dvije godine nije malo... Kaj god da se dogodi, njih ne zanima. Pretplatu ćeš i dalje morati plaćati...Izvorno postao nix1001
da..svakak ste u pravu s tim kaj velite![]()
ali nije mi bed na 2 god. tak sam se vec ranije odlucil, a taman ce me i tolko mob drzat..a sad sam na vipu i jedva cekam da promjenim mrezu jer t-mobile me vec duze vrijeme privlaci..svejedno thanks
ja ne znam zašt bi netko mjenjo t-mobile posebno zbog toga kaj možeš metnut 7faforite brojeva
sve u svemu t-mobile je najbolji operater u državi
Dobro, oko toga koja je mreža najbolja subjektivna je stvar i za to ima posebna tema, tako da ne odete u off...Izvorno postao nix1001
jos je bolje ispalo nego sto sam zamisljao..uzeo sam ga na pretplat. i to 2 god., al ponudili su mi mogucnos izmjene "staro za novo", da sam im neki stari simens(neispravan)..i sada mjesecno dobivam 60 + 40 kn(radi zamjene) na racun i tako 2 god., dakle ipak se nakraju isplatilo uzet 2 god.
taman ce me i mob tolko potrajat![]()
Bookmarks