kak misliš "neku stvar"? i "hitno mi je". pa što hočeš kupit? gdje? hrv ili vani negdje. za te stvari uglavnom se traže kreditne kartice, a ima i drugih načina kupnje. recimo možeš otić na www.nabava.net, ili www.hgspot.hr, i kupit "nešto".
evo, ako mi netko može pomoći kako da kupim neku stvar na netu..
kontakt MSN: fiperica@index.hr
ili PM..
hitno mi je pa ako mi netko može pomoći..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
kak misliš "neku stvar"? i "hitno mi je". pa što hočeš kupit? gdje? hrv ili vani negdje. za te stvari uglavnom se traže kreditne kartice, a ima i drugih načina kupnje. recimo možeš otić na www.nabava.net, ili www.hgspot.hr, i kupit "nešto".
trebAm kupiti jednu knjigu iz Amerike, i oni primaju PayPal i još jedan koji moraš platiti 30$ da bi imao račun..
sad neznam kako da kupim tu knjigu, jer PayPal nema Hrvatsku, a stranica gdje mislim kupiti je: http://www.charisma-ebook.com/order.html
i sad vi meni recite kako da ja dođem do te knjige..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
I šta ti sad misliš da će netko dat 30 $ da bi tebi kupio knjigu ?
Nema paypala u Hrvatskoj i ako nećeš sam otvorit taj neki account za koji se plaća pozdravi se s knjigom...kako si mislio da će ti netko pomoć ?![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
prvo nisam mislio to, nego da me netko uputi kako da kupim knjigu..
ima više stranica sa istom knjigom, ali neznam kako da kupim, a potrebna mi je knjiga..
ima li možda ta knjiga negdje u našim knjižnicama, ili u Algoritmu, ili negdje drugdje..
i nigdje je nemogu naći na netu za skinut, kao da ne postoji..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
LOL, pa jaaako češ teško naći neku knjigu na netu, kome bi se dalo prepisivati ili praviti PDFove??
inače, ništa nećeš moći naručiti iz Amerike jer ne postoje nikakvi naćini plaćanja...
Da bi otvorio PayPal account moraš čak i tuđi IP imati jer Paypal blokira Hrvatske IPeve.. .tak da jaaako mnogo komplikacija...
ma oni daju u PDF formatu, platiš im i daju ti link da skineš PDF..
ali je problem što ja nikako nemrem doći od tog fajla, nešto nađem na DC++ ali nikako nemogu skinuti..
Shaream 40GB, i nemože mi početi skidati..
piše Connecting, i tako može 2 sata, i neće ništa..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Bookmarks