![]()
Za koji bi ste se odlucili u slucaju kupnje
SE T610? Koja vam je najlijepsa kombinacija boja? (uskoro dolaze na trziste i plava i crvena)![]()
![]()
![]()
![]()
srebrna
plava
crvena
![]()
Za koji bi ste se odlucili u slucaju kupnje
SE T610? Koja vam je najlijepsa kombinacija boja? (uskoro dolaze na trziste i plava i crvena)![]()
![]()
![]()
![]()
Tko ti je rekao da dolaze?
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
pa koliko se sijecam na mobile-review ju Eldar napisao u recenziji da otprilike 2mj. nakon pustanja T610 u prodaju, a pusten je samo srebrni, trebale bi i druge dvije boje postati dostupne... tako da je to sada negdje...![]()
Koliko znam tj. koliko sam cuo mislim da su odredjene boje kucista namjenjene odredjenim trzistima
Forumaš godine :)
Hoće li biti za kupiti kod nas dodatnih maski za T610? Inače meni je crvena baš zakon.
na t610 se ne mogu mijenjati maske
Srebrna
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja bi kupio i crvenu i plavu, a bogami i bijelu (srebrenu)hehehe...
3,2,1...3...Jedan je Djordjevic Sasa!
Samo što se NE MIJENJAJU!A da se mijenjaju kućište bi bilo škripavo ko na većini drugih mobitela!
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
nemora biti ima kucista koja se mjenjaju i koja nisu skripava
@ coma - kao npr.???
Pa mogu se nabaviti i kucista bez da je mob koncipiran za mijenjanje istog.
Pogledaj npr. Siemens - za SL45 mozes kupiti crno kuciste...
(samo sto je komplicirano promjeniti)
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Ima dosta mobitela za koje su proizvodjaci rekli da se kucista ne mogu mjenjat.Al uz malo tehnike i razmisljanja,sve se moze.Vjerujem da se i na T610 takodjer moze promijenit,samo trebas znati kako.
Pa naravno.. mora se moći promjeniti jer se inače ne bi moglo zamjeniti kad mi se strgalo...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
To si dobro rekao!!!Poslao: whiteboy
Pa naravno.. mora se moći promjeniti jer se inače ne bi moglo zamjeniti kad mi se strgalo...
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Pa nema mobitela kojem se to nemoze promijenit(dobro,mozda postoje neki,ali su vrlo rijetki).
![]()
sorry na velicini![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
nekim je ljudima ocito jako dosadno u zivotu kada imaju vremena tako dobro prouciti photoshop...![]()
Odličan mi je ovakav s kromiranim gornjim djelom... još ove iMac ikone... E da postoji takav s kromom ovog trena bi otišao u dučan po njega!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Super je!
frend će ga kupit prek oglasnika, kaže 290 Eura. Meni se fakat sviđa grafika, samo neznam kakve su tipke.
Meni je silver gotivna boja
I have the right to remain violence everything I say or do will be used against YOU!
u oglasniku se prodaju neko vrijeme vec T610desetice crvene boje, ali nisam vidio jos da itko ima plavu!
ne kosta photoshop dzabe $600 ili kolko vec... sta mislis u kojem su programu dizajnirani auti za GTA III, vecina je napravljena u photoshopu, ostatak detalja se radilo u drugim 3D programima... korisna je to stvar kad je znas koristitPoslao: vrag
nekim je ljudima ocito jako dosadno u zivotu kada imaju vremena tako dobro prouciti photoshop...![]()
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
slazem se, onima kojima je to posao... ili razonoda u slobodno vrijeme... tko voli, nek izvoli... znas tu...![]()
Bookmarks