SAmo evo sad gledam ovu tablicu........
Na koje pinove spojit????
Ja imam tri kabela iz stereo izlaza, pa sad ovo gledam i kontam idu na 8., 9. i 10. pin??????
SAmo evo sad gledam ovu tablicu........
Na koje pinove spojit????
Ja imam tri kabela iz stereo izlaza, pa sad ovo gledam i kontam idu na 8., 9. i 10. pin??????
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Ja sam uspio napraviti,i super dela.Ali ne mogu slusati radio s tim sluskama.Jel bi mi neko mogao objasniti na koju foru,i da li se moze spojiti da se moze radio slusati.Doduse ne znam kako to sve funkcionira,jel SX1 ima integriran radio u sebi ili je to sve u slusalicama.
Radio je integrirani u mobitelu ali antena nije.
Software provjerava je su li slušalice (tj. antena je u slušalicama) spojene, i ako nisu ne može pokrenuti radio.
Da, spajaš na 8, 9, 10.
8. ljevi zvučnik
9. Masa
10. Desni zvučnik.
I to je STEREO!
Ne treba biti stereo handsfree jer ti trebas samo konektor sa 6 pinova.
3 su spojeni zajedno a druga tri su +R, +L i GND
Pa daj mi onda objasni kako spojiti to sve a da i radio radi.Znam da su 8,9 i 10 pinovi za sluske,i brika se 2-5,3i4-6,ali mi svejedno radio ne stima,pise NO ANTENA.
Jel ima di to kupit u dućanu?
PENIS BONUS PAX IN DOMUS
Osim samog spajanja određenih pinova, potrebna je i određena impedancija kako bi SX "vidio" antenu. Znači da osim orginalnih slušalica, teško da će bilo koje druge služiti kao antena.Izvorno postao sfreak
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Izvorno postao Sljaka
Da skuzio sam,a jel znas gdje se spaja impedancija?Ja sam otvorio originalne slusalice(siemensov jack) i vidim da ima u krugu neki element,ali nisam ga ispitao(nisam imao instrument)![]()
Bookmarks