ej velimire jel mimozes nesto reci o T100?cijena?
http://www.sonyericsson.com/communicasia/
t200 - mix izmedu t65 i r600 (kojeg bajdvej jos nismo dozivjeli), nis posebno...
t300 - po cijeni prihvatljiva varijanta t68, na slikama vrlo ruzna, al inace cool + nova addon kamera s novim funkcijama...
t600 - kuciste od t66, inace izgleda ko sony s yes i no tipkama... cisti mess, ali dopadljiv fon s ne bas pre naprednim funkcijama, skromnih dimenzija...
inace nije predstavljen t68j -poboljsana verzija t68m/t68i s javom...
pozdrav
velimir
ej velimire jel mimozes nesto reci o T100?cijena?
Ajajaj, gdje iskopa ovaj post???
Vjeko trk na kiosk i kupi Mobil tamo imaš sve informacije vezane uz mobove i cijene...![]()
kupio sam ga procitao sam o t100 ali nije formirana cijena ali samo ne znam da li ima vibru???
S T300 sam zadovoljan i mislim da ću ga zadržat u zbirci.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a šta san ti ja reka
to je samo korak prema zaboravljanju one njemačke firme![]()
Ma da ne bi , ni slučajno.Ovo je samo dodatak zbirci .Temelj zbirke je ipak ona njemačka firma koja se zove S I E M E N S.Poslao: karaman
a šta san ti ja reka
to je samo korak prema zaboravljanju one njemačke firme![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
hehe,nemozes ti sljaku tako lako od svoje prve ljubavi odvuci!!!
vjeko,cijena u simpa paketu ti je 898,00kn za keš.nadam se da ti to pomaže!![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
e super fala!!!a za vip nema?ili da kupim simpu ali da ga kodiram?koliko kosta kodiranje?
Bit će uskoro i u VIP-u.Usput,već je "kodiran"(točnije zaključan) na cronet,trebao bi ga dakle otključati-otkodirati.![]()
ma to je i mislio!otključavanje ti je nekih 100,00kn al ako frik kaže da dolazi u vip...onda sačekaj malo.cijena će sigurno bit slična.pretplati se na "moj moby" (daš 400,00kn) i dobiš na poklon t100 na vip pretplatu!razmisli jel ti se to isplati.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
kupio bi t100 simpa paket ali trebam ga dekodirat za vip gde se to moze?hoce li biti vip verzija
Bookmarks