Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

PCMCIA II problem

Imam problem sa PCMCIA II karticama. Posjedujem Gericom Blockbuster M10 koji je star već skoro 3 godine. Do nedavno nisam imao problema (sve dok nisam kupio TV PCMCIA karticu). Nakon instalacije mi se je komp non-stop smrzavao. Probali smo s nekom drugom i ista stvar. Zatim sam kupio adapter PCMCIA na 4 USB-a koji je radio 90% vremena, ali u onih 10% mi je smrzavao komp. I to doslovno, ekran se smrzne na onoj slici u kojoj je bio kod trenutka smrzavanja. Jednom mi se desilo da je u trenutku smrzavanja bio nešto radio po hardu, i nakon smrzavanja je ostao u nenakvoj petlji tako da mi je radio po hardu 100 na sat. Doslovno SMRZAVANJE. Dobro, više ne koristim taj adapter, ali sam si uzeo Vodafone UMTS PCMCIA adapter koji je jako dobra stvar, ali pogađate, smrzava mi se povremeno cijeli komp. Kada nemam ništa u slotu komp radi sasvim normalno. Nakon smrzavanja moram resetirati komp ručno na silu. Kada sam kupovao UMTS karticu u Vip-u sam čuo da imaju crnu listu laptopa koji imaju problema s njihovim karticama pa me zanima je li još netko imao sličan problem. Sustav sam reinstalirao, driveri su svi novi gore, ali problem je još postojeći.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja koristim vipovu EDGE/GPRS/WLAN karticu u Gericomu i nikakvih problema.Odnesi komp u raj servis neka ga pogledaju.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rado bih ga odnesao u servis ali više nemam garanciju. Po svim simptomima mislim da mi je otišlo nešto na matičnoj ali nisam siguran jer sve ostalo radi uredno. Čudim se da niti nakon nadogradnje drivera situacija nije rješena. To me vuče opet na zaključak na hardware-sku nekompatibilnost. Šteta, inače dobar laptop.

EDIT: Eto sa Vipovom HSDPA/UMTS/EDGE/GPRS karticom radi bez problema hvala Bogu.
    Bar me tu ne hebe
    Zadnji uredio Wisher : 23-01-2007 u 22:50

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove