I odmah su promijenili naziv, adresu ....
Nije ovo za mene ...
i neka je prodano! svaka čast điberima sa Iskona, sjetimo se da je prvo počeo kao portal, pa tek onda kao ISP..... veču zaradu nisam još vidio u Hr. Svaka im čast.
Svaka čast, no ja mislim da je regulator ovdje trebao urigirati...
ovdje nije u pitanju nikakva vrsnost iskona, ova cijena je postignuta zbog rodbinskih veza između vrha t-ht i njih, dakle iskon je precjenjen kako bi se novci izvukli iz t-ht u privatne džepove
a dobro pa to se dalo i naslutiti. tko je osim Tcoma u pocetku nudio DSL i to jos kao povoljnije od Tcom-a.
Skuzilo se prije godinu dana da su njihovi trolovi i da ce vjerojatno tako stvar zavrsiti. U pocetku kad je Iskon izrastao onda je bilo drvlja i kamenja da je to Soroseva ekipa i da oni rade protiv Hrvatske ali eto dogodilo se sto se dogodilo.
Pitanje je dali je t-com jos i dalje monopolista ili nije. Jer recimo ako meni oni ne osiguraju uvjete ja nemogu dobiti DSL od ni jednog davatelja usluge i za koji ***** bi njima placao mjesecnu naknadu ako ne koristim njihove usluge (mislim na tcom). Ja zelim recimo DSL od Iskona ili bilo koga drugog ali ne zelim placati 70 i kusur kuna Tcomu zato jer je to njihov landline.
dobar grah daleko se čuje
Evo, sad se vidi koja je šteta što nismo u EU, jer da jesmo, europska komisija bi ovu stvar poništila, a uostalom i izjasnila se da ovo nije regularna prodaja i da se protivi tržišnom natjecanju, ali ****** kad je za kandidatske države samo savjetodavna, ne i izvršna za razliku od EU država.
I to je još pitanje dali je njihovo.Ja zelim recimo DSL od Iskona ili bilo koga drugog ali ne zelim placati 70 i kusur kuna Tcomu zato jer je to njihov landline.
Bookmarks