I to je još pitanje dali je njihovo.Ja zelim recimo DSL od Iskona ili bilo koga drugog ali ne zelim placati 70 i kusur kuna Tcomu zato jer je to njihov landline.
Evo, sad se vidi koja je šteta što nismo u EU, jer da jesmo, europska komisija bi ovu stvar poništila, a uostalom i izjasnila se da ovo nije regularna prodaja i da se protivi tržišnom natjecanju, ali ****** kad je za kandidatske države samo savjetodavna, ne i izvršna za razliku od EU država.
I to je još pitanje dali je njihovo.Ja zelim recimo DSL od Iskona ili bilo koga drugog ali ne zelim placati 70 i kusur kuna Tcomu zato jer je to njihov landline.
kakvo pitanje? njihovo je! mješaš sa dtk, a vjerojatno je i on uključen u ugovor, a sama ta priča oko prava nad dtk je napravljena kako bi se odugovlačile stvari s raspetljavanjem lokalne petlje... na kraju vijećanja će vjerojatno reći da je i dtk prodan DT-u.Izvorno postao Denis
Iskon gubi Wimax, dobiva poseban tržišni status...
izvor: http://www.poslovni.hr/14815.aspx
Komična mi je ova zadnja rečeica iz navoda, brza im je reakcija, jeli sad kao će se oni pobrinuti da sve bude regulirano kako HT nebi kupio i... pa hej sve je već kupio, al neka, no nemojte misliti da će brzo jer "tek će se početi pripremati"![]()
Bookmarks