zašt to meni neće radit daj reci kaj treba postavit da proradi
imam d750
Našao sam na myforumu nekakvu temu o kojoj se raspravlja o programu koji ti "pretvori" mob u web kameru... Meni taj program radi sa z520i ali taj program samo slika, dakle stavite mob na ormar povežete ga bt-om i mob će svakih određeno sekundi/sati/minuta slikati i spremati u direktorij koji ste odabrali na kompu... Ali gdje je tu web kamera? Pa ako netko želi istražiti ovo neka istraži jer ja neznam... Evo link do te teme na myforumu: JA SAM LINK KLIKNI ME i link za skidanje tog programa JA SAM LINK KLIKNI ME --- DIREKTAN DOWNLOAD
Zadnji uredio Compov : 05-04-2006 u 22:52
Seriously?
zašt to meni neće radit daj reci kaj treba postavit da proradi
imam d750
There are no shortcuts in evolution.
Kako ga spajaš na komp?Izvorno postao nix1001
Seriously?
pa preko kabla
e vidiš ja isto nisam mogao preko kabela, pa sam preko bluetootha...Izvorno postao nix1001
Seriously?
onda ću i ja probat thanks
daj mi malo pomozi opiši kaj sve treba radit šta treba napisat tam com1 com2 ili
a za bluetooth koristim blue solei
glje za blue soleil je lagano... klikni "serial port service"... onda vidiš na koji se port spojio... e to zapamtiš i namjestiš u onom programuIzvorno postao nix1001
![]()
Seriously?
sad ti meni reci šta ja trebam radit da namjestim imam d750i i spajam se preko com11 ili com12![]()
Evo pričekaj napravit ću tutorial...
Seriously?
Prvo što moraš napraviti je upaliti bluetooth na mobu... Neka BlueSoleil nađe mob... Klikni kao na slici na service "Serial Port" Dolje će ti u desnom uglu napisati s kojim portom se spojio...
Daklem...
1. klikneš na tu ikonu da spoji...
2. Pročitaš na koji se port spojio s mobitelom
E sad otvoriš program za web kameru klikneš na options i ovako
1. Namjestiš port koji ti je soleil izbacio maločas...
2. To isključiš što će ti to, ako ostane kvačica ne radi jer je nenamješteno...
3. Tu moraš odabrati gdje se nalaze slike u mobitelu kada se slikaju... (ako ne namjestiš ne radi)
4. Tu odrediš gdje želiš slike spremati koje ti mob šalje bežično (to možeš isključiti, ali onda ovaj program nema svrhe)
5. Odaberi model telefona
Eto to je to...![]()
Zadnji uredio Compov : 06-04-2006 u 18:14
Seriously?
hvala sad radi
Pa ja bi naučio što god hoćeš da mi netko ovako nacrtaIzvorno postao nix1001
![]()
Ništa i drugi put....
Seriously?
kaj se mora upisati u photo directory?
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
pa napisao sam... link do direktorija (u mobitelu) gdje mob sprema slike... i to označiš ne moraš pisatIzvorno postao njoffra
Seriously?
ja bas probavam znaci mora se preko BT-a nemoze se preko kabla ?
a jos jedno pitanje jel to funkcionira ko normalna web camera ili kako ? slika pa posalje jer ja bih to koristio za msn da nemoram kupovati kamericuuhehe
Neznam kako to osposobiti da bude doslovno web kameraIzvorno postao maxrox
Zato sam i otvorio ovu temu da se istraži...
Seriously?
Ja mislim da je odgovor u samo dvije riječi:Izvorno postao Compov
JUZ SYMBIAN
mislim da ovo neće moći kao prava web kamera, bez nekog modificiranja softa mobitela, a ne jednostvnim instaliranjem neke java aplikacije
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
ovo nema veze s java aplikacijama! LOL pročitaj prije nego počneš pisati nešto...
Seriously?
E dobro si reko, prešo sam seIzvorno postao Compov
Ali svejedno, ja mislim da ne može
Nego da vas upitam, jel vi ikako možete dobiti trenutnu sliku s kamere na mobitelu???
Jer i symbiani dobiju samo sliku s kamere i onda preko programa koji snimaju desktop namontirate webcam
Bookmarks