a zake nama muškima ne otpadaju jaja!?Izvorno postao Compov
![]()
![]()
a zake nama muškima ne otpadaju jaja!?Izvorno postao Compov
![]()
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Hvala Bogu pa nisu![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Mi imamo PMS da bi mogle roditi djecu,bez PMS-a ne bi mogle roditi djecu,to je to![]()
![]()
Ponekad me zivicira taj PMS.Bolovi u trbuhu,grrrrr.Srecom kada me jako boli popijem tabletu protiv bolova,pomaže,pa odmah zaspim![]()
bolje sms ili mms nego pms!![]()
![]()
![]()
nema vece face od Isusa
Da istina VidoNeka
![]()
..kolko ja znam to je sindrom pred M, i peru vas živci i nebulozeIzvorno postao Irena_zgb
![]()
točno to i polude im hormoni....Izvorno postao tomo
Definicija
Premenstruacijski sindrom (PMS) je poremećaj s biološkom, psihološkom i društvenom podlogom. Najčešće se javlja između 20. i 40. godine. 90% žena ga ponavljano doživljava, manje od polovine žena proživljava ga kao fizička i psihička ograničenja, dok 5% žena PMS doživljava kao teški oblik psihičkog i tjelesnog stresa.
Uzrok
Uzrok nije poznat, iako postoji nekoliko teorija:
- hormonska teorija koja podrazumijeva promijenjene odnose hormona estrogena i progesterona ili povećane količine prolaktina, aldosterona i prostaglandina. Iako su hormonske promjene važne, po dosadašnjim spoznajama, one same nisu dovoljne za izazivanje PMS-a.
- nehormonska teorija kao uzroke pretpostavlja manjak vitamina, smanjenu razinu glukoze u krvi, infekcije, poremećaje u stvaranju živčanih prijenosnika (neurotransmitera)
Simptomi
depresija, emocionalna osjetljivost, psihička napetost, promjene raspoloženja, poremećaj ponašanja, gubitak inspiracije, društvena izolacija, poremećaj aktivnosti, plačljivost, gubitak koncentracije, gubitak samopouzdanja, umor, bol u prsima, valovi vrućine, bol u zglobovima, migrene, vrtoglavice, akne, glad, porast tjelesne težine, povraćanje, bolovi u trbuhu, glavobolja,poremećaj sna, smanjena ili povećana spolna aktivnost...
.... i nakon svega što mi žene prolazimo, a tu vam piše, vi ste toliko okrutni, sprdate se s nama, odbacujete nas i priključili bi nas ku***m, flešali nas i stavili novi software..... (mislim da ovakvo nešto groooznooo nisam već dugo čula)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zapravo... pms je tu da bi mi žene VAMA muškarcima zagorčali život![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
bokte, ovaj PMS ima uzrok, povod, simptome, ko da vodimo II. svjetski rat, svi uzročnici su navedeni........ gadno je to.......Izvorno postao fly_nan
Izvorno postao fly_nan
Ovo zadnje Vam najbolje uspjeva![]()
![]()
Izvorno postao fly_nan
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo je jedina istina....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kad cemao vec tako A ZASTO SE VI DECKI COHATE PO JAJIMA STALONO ???![]()
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
STALONO?kad je to????Izvorno postao mala
...........jer nas svrbe............kaj mislis zake.............![]()
; D; D;
May the Force be with you!
Izvorno postao IvLajec
hmm...lapsus
ahaaa ne perete se![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Izvorno postao mala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koje pitanje... A svaka ti čast... A jednostavno, nešto nas zasvrbi pa se počohamo...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
E moram se i ja nadovezati iako u javnosti se nikada ne "čoham"!Izvorno postao mala
Pazi ovako
tamo dolje su dečki uvijek pod nekim kondicionim vježbama da bi bili u punoj spremnosti kada dođe pravi trenutak, pa se uslijed stalne aktivnosti tu i tamo moramo osloboditi osječaja svrabeža. ALI neki mogu dobiti i neke podstanarea opet neke češe jer su se svježe izbrijali!
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Izvorno postao Vuki
aa malo djepnog biljara
svjeze izbrijali??hmm to nisu muskarci![]()
čohanje po jajima je zapravo neverbalna komunikacija sa ženama...Izvorno postao mala
![]()
![]()
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Zato kaj možemo.Izvorno postao mala
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jednoga dana eva ti je nagovorila adama da uzme zabranjeno voće...tada se bog naljutio na nju...i rekao joj je...platit ćeš mi krvavo...a dođe ona....jel može u ratama...
i ZATO ŽENE IMAJU PMS
upravo tako.Izvorno postao whiteboy
ja bez obzira dal me svrbi uho, lakat itd, uvijek se počoham po jajima......i svrbež nestane![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Izvorno postao mala
UBER rijetko se pocoham po jajima....
Nego pms je nesto sto zenama daje pravo da zivcane pod isprikom istoga...
ja nikad nisam zivcana,ja uvijek dobre volje![]()
a nemoramo se mi same ,imamo mi nekoga ko ce to umjesto nas obavljat![]()
Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
...no comment...
Stvarno fenomenalna tema Morales!!
....edukativno, nema šta!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
i ja kažem baš je pogodio temu![]()
Bookmarks