a čuj nama za džepni biljar bar nije potrebna skupa oprema... mi to rukama rješavamo dok vi morate kupovat skupu opremu za "flešanje" tipa smart clipovi, terminator donglovi... i slIzvorno postao mala
![]()
![]()
![]()
Izvorno postao Vuki
aa malo djepnog biljara
svjeze izbrijali??hmm to nisu muskarci![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
a čuj nama za džepni biljar bar nije potrebna skupa oprema... mi to rukama rješavamo dok vi morate kupovat skupu opremu za "flešanje" tipa smart clipovi, terminator donglovi... i slIzvorno postao mala
![]()
![]()
![]()
čohanje po jajima je zapravo neverbalna komunikacija sa ženama...Izvorno postao mala
![]()
![]()
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Zato kaj možemo.Izvorno postao mala
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jednoga dana eva ti je nagovorila adama da uzme zabranjeno voće...tada se bog naljutio na nju...i rekao joj je...platit ćeš mi krvavo...a dođe ona....jel može u ratama...
i ZATO ŽENE IMAJU PMS
upravo tako.Izvorno postao whiteboy
ja bez obzira dal me svrbi uho, lakat itd, uvijek se počoham po jajima......i svrbež nestane![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Izvorno postao mala
UBER rijetko se pocoham po jajima....
Nego pms je nesto sto zenama daje pravo da zivcane pod isprikom istoga...
ja nikad nisam zivcana,ja uvijek dobre volje![]()
a nemoramo se mi same ,imamo mi nekoga ko ce to umjesto nas obavljat![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ja mislim da one to imaju iz jednostavnog razloga, a to je iz zajebancije (čitaj nemam pojma a ne znam šta bi napiso)
Nego imam ja jedno pitanje koje je vrlooooooooo opako:
Što će muškarcu bradavice na sisama?????
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
za slucaj da postane transvestit pa moze na ostala podesenja i oblikovanja..Izvorno postao blazzer
![]()
u tom slučaju prodajem par bradavica, 1.8 tdi, garažirane, oprema: full koža!Izvorno postao jdabic1
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks