a isčitan flash na tom clipu radi k'o beba na bilo kojem mobitelu, također probano.Izvorno postao GoGs
jedino, eto što se flash može koristiti samo na tom clipu s kojim je napravljen
a isčitan flash na tom clipu radi k'o beba na bilo kojem mobitelu, također probano.Izvorno postao GoGs
jedino, eto što se flash može koristiti samo na tom clipu s kojim je napravljen
Epa mi smo navikli da "uznemo" tudje umotvorine i koristimo kao svoje, ali polako i tome dolazi kraj. Ja sam iz moje V3 sa smat clipom iscitato sve, jer sad radi ko sat, kuc, kuc u drvo, ali kada sam pokusao kod drugog da taj backup iskoristimo nije moglo, zastita, i sta sve nisam radio da utvrdim broj clipa gde krije ali nisam uspeo, original-originalu.
Izvinjavam se nije deo teme ali je korisno.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
vjeruj mi serijski broj clipa nije zapisan dekadski, a bogami je i dobro enkriptiran. ali, meni je dovoljno da mogu napraviti backup i koristiti ga na svom clipuIzvorno postao tomican
Skrecemo sa teme, znam pokusao sam sa svim mogucim "sparvama" ali ne ide nesto slicno mislim da ima i ultima, ali ne mogu da proverim jer je ovde niko jos nema.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Bookmarks