--------------Burn rubber,not your soul!--------------
mozes i bez winswup-a, ali opet ti treba kabel...
da nisi mozda zalemio neke krive pinove?
maraschino - PTICICA
e, da imam taj mob reka bit ti!
ja sam na CX70 prvo izbrisao sve teme, slike , i ostalo od vodafonea, i izbrisao da mi desni softkey ide na Live!(izbrišeš folder MagicLink, mislim)!
Znači trebaš prog koji podržava C72 i OpenDisk, ja koristim VSFE(neznam ako podržava C72), i sve to izbrišeš!Ili možeš nać na netu cijeli sadržaj originalnog(nebrandanog) foldera Default i stavit u mob!(ovo sve govorim napamet jer nisam imao C72, ali mislim da je to kod svih siemensa isto)!
Pozdrav!![]()
ma nema veze,uspio sam.Skinio sam sa siemensmanie program c72_flex i s njim upisao kompletnu memoriju od originalne siemensove verzije...
Nema vise t-mobile ikona,precaca i ostalih gluposti..
Jedino mi je ostalo u my media folderu linkovi za download slika i glazbe ali i toga cu se vec rijesiti![]()
Za komunikaciju izmedju kompa i mobitela koristim VSFE koji je puno brzi od DES-a a ima i Open Disc integriran.
Ajde glavno da si rješio!Ja iSto koristim VSFE, jednostavan i brz!![]()
ovako,dosta je tesko naci išta za c72 pa me zanima kojem modelu je slican softwerski?
Znam da je displej kao na c65 tj. 130x130 i da teme odgovaraju...
Ajde ljudi,pa nije istina da niko nezna.
Toliko pacheva za siemense a nijedan za c72![]()
![]()
Strpi se malo, novi je model i nije posebno atraktivan. Treba proći određeno vrijeme da se patchevi pojave, ako se uopće pojave.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks