Prikazujem rezultate 1 do 25 od 31

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Aleksej
    VIPNET je od danas uveo promociju:
    Za sve nove poslovne pretplatnike nudi se 6 mjeseci oslobadjanje od pretplate. Mislim da to nije nimalo fer prema poslovnim postojecim korisnicima koji uz iste uvjete kao i novi placaju pretplatu od samog pocetka.
    Definitivno los i nimalo fer potez prema postojecim pretplatnicima...Ali samo nek daju, isteci ce i nama ugovori pa da vidimo kome cemo ponovno dati povjerenje...
    pa .....gledaj to kao poriv da razmislis sljedeci puta prilikom obnavljanja pretplate...
    ja sam bio na simpi...pa posle 6 godina mi me nitko nije pocastio na t comu jednom besplatnom porukom...pa cim je dosao telac ja presao kod njih...
    e sad...cekaj da ti istekne pretplata...vidjet ces kako ce te zivkati....pa im spomeni to...

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2003
    Mobitel
    Samsung Note2
    Operater
    Vipnet
    Bodovi
    7.539
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.539, Nivo: 20
    Bodovi: 7.539, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Imas pravo...

Da slazem se sa tobom. Oduvijek vjerujem u VIP, njihov sam korisnik od prvog dana VIPneta i sada tako...Uopce ne razmisljaju na postojece korisnike, a ovo danas sa novim poslovnim korisnicima im je vrhunac ZAPOSTAVLJANJA POSTOJECIH korisnika...A uz to da spomenem da kad smo potpisali ugovor 03.10.2005. za poslovnu tarifu, dali su mi samo jedan mobitel iz ponude i to na 1 broj VPNa a na drugi nisu sa objasnjenjem da je korisnik prije 11 mjeseci vec dobio 1 mobitel i da je to vezano uz broj. 100 puta sam ih zvao i trazio objasnjenje kako mogu tako gledati kad smo mi potpisali novi ugovor za poslovnu tarifu a taj broj je bio prije privatni i nema nikakve veze sa novim ugovorom...ali nista, nisu reagirali. Al sve sam to nekako zaboravio ali ovo danas je katastrofa sto se vipa tice. Totalno NE-FER prema namo koji smo uredno placali i placamo pretplatu (u mojem slucaju 2 pretplate-jedna na 100 i jedna na 200 kn) i zao mi je sto moram reci a i moje kolege koji isto razmisljaju, priupitat cemo se najozbiljnije kome cemo poklonit povjerenje u slijedecem potpisivanju ugovora...Eh dragi VIPovci...

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove