Samsung i300, naravno.
A daj reci gdje si našao Samsug za kupit?
Dali moze neko da mi pomogne, nemogu da se odlucim koji Telefon da kupim, od ova dva. Dali je i300 skuplji ?
Samsung i300, naravno.
A daj reci gdje si našao Samsug za kupit?
Testis unnus, testis nullus!
samsung i300 je za dvije klase bolji izbor.trebao je uskoro u prodaju,ali ne vjerujem da ga ET ima.
malo OT: da li je tko kupovao nokiu u Mobisu? Pa me zanima, da imaju kakav popust za gotovinsko plaćanje na onu cijenu koja je na njihovoj web stranici?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Dali neko zna dali je Samsung i300 izasao u prodaji, i koliko kosta.
nije izasao u prodaju,a cijena sigurno nece biti ispod 4000kn.![]()
500 eurica kosta i300 ali vrijedi svaki cent
Da ali lose je sto ima Kameru samo 1,3 mega pixel. Kamera je bezveze.
nije kamera tako loša a svejedno imas mnostvo programa za uređivanje slike pa to mozes ispravit.Izvorno postao Replay
ma kako možeš to ispraviti,molim te?isto kao na mpx220,ha?
pa ne kupujes ga radi kamere!Izvorno postao Replay
Evo danas mi je stigao i300 iz Austrije, i mogu reci da kamera i nije bas toliko losa, ali imam drugi problem kod zvona, kada me neko zove zvono na telefonu tek zazvoni malo kasnije,i to na pocetak nizi ton i odjednom poveca se jaci ton, znaci kasni Zvono, dali zna neko sta je problem
Daj malo dojmova o mobu, stvarno mi se svida, da imam love odmah bi ga uzeo...Izvorno postao Replay
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ma telefon je Fenomenalan, ima svasta u njemu, ali imam jos jedan problem kod SMS poruka, kad dobijem SMS poruku na Displeju se ne pokazuje da je stigla poruka i nema zvono za poruku da je stigla, a kad odem u Inbox onda vidim da je stigla poruka, znaci na Displeju mi ne daje nikakve znake da je stigla poruka.
Isto tako nemogu da saljem poruke svakom i meni takodje nestizu poruke od svakog,od 10poruka npr samo bi 2 stigle. Sta je Problem dali postoji mogucnost da se ovaj problem resi.
Molim vas pomozite mi
Zadnji uredio Replay : 17-04-2006 u 04:32
teško da ćemo ti moći pomoć,jer nitko od nas,nema taj mob,ali ono sa szvonom,mislim da ti je normalno...tak do ide na nekim samsung mobitelima
...pošto je ova tema otvorena da se ova dva moba iz naslova usporede, molio bih da bilo kakvu recenziju ili problem rješavaš/pitaš unutar podforuma tog proizvađača...hvala...Izvorno postao Replay
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
No bolje da posalje na Motorola Smartphone jer ne postoji zaseban Windows Mobile podforum.Izvorno postao Eminem
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks