Jeli postoje originalna nokijina kucista u drugim bojama? i jeli ih moguce samostalno zamijeniti ili je potrebno ici na servis....
pronasao sam brojna kucista za n70 na netu, ali me strah to upotrijebiti za ovako dobar mobitel
pzdrv
Jeli postoje originalna nokijina kucista u drugim bojama? i jeli ih moguce samostalno zamijeniti ili je potrebno ici na servis....
pronasao sam brojna kucista za n70 na netu, ali me strah to upotrijebiti za ovako dobar mobitel
pzdrv
Koliko sam ja upućen, N70 dolazi samo u dvije boje- bijeloj i srebrnoj. Jedino ako tvornica ne izbaci kakav limited edition.
Ostala kućišta, koja vjerojatno nisu original Nokijina možeš nabaviti, a preporuka je da ne mijenjaš sam. Nađi nekog lokalnog dečka koji se bavi tim stvarima, ili ako ima jamstvo Mobisa, odnesi mob i kućište njima u servis.
To je moje mišljenje, odn. bar bih tako ja postupio.![]()
potpisujem sve..Izvorno postao Mobyy
Za originalna kućišta nazovi Mobis.
Što se tiče 'neoriginalnih', pogledaj malo na netu i odi na crazy shop, možda tamo ima.
Možeš sam skinut kućište, evo ti upute za skidanje kućišta sa 6680, al procedura je ista i za N70, postupak je jako jednostavan![]()
Testis unnus, testis nullus!
Evo i jedan video..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks