kaj se miješam,ak ti ne mislim pomoći...ccccc-pa dao sam ti stranicu ti imaš apsolutno sve programe,sve linkove,sve melodije+uputstva za apsolutno svaku radnju na os-u
kaj se miješam,ak ti ne mislim pomoći...ccccc-pa dao sam ti stranicu ti imaš apsolutno sve programe,sve linkove,sve melodije+uputstva za apsolutno svaku radnju na os-u
ok nemoraš se ljutit...
...manje je više...
Evo i ja sam juce kupio ovaj mob, doduse za moju sestru posto ja koristim Nokiu 6630. Prilicno sam razocaran jer sam od ove Motorole ipak vise ocekivao, barem u poredjenju sa Nokiom. Kamera je jako slaba, ekran mi je takodje znatno ispod ocekivanja. Najgore je sto sam sad ja odgovoran za ovu kupovinu. Ipak, nadam se da ce telefon pokazati i svoje dobre strane, pa cu po svemu sudeci i ja po savete dolaziti cesce na ovaj Forum.Izvorno postao Vex
Pozdrav!
To je kao naš problem jer si uzeo loš mobitel sestri.
Ako se imalo kužiš u pametne mobitele (s obzirom da si ponosni vlasnik 6630-ice), znat ćeš koje prednosti imaju Windows Mobile smartphoneovi odnosno Symbian smartphoneovi.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Jadna tvoja sestra,ajme kako će sad s tim jadnim mobitelom koji nema nikakve funkcije,a navodno čim otklopiš mobitel baterija crkne..ajoj...![]()
ha ha ha![]()
Johnny
pa ja sam ti imao 6600 i samo u motoroli vidim dobre stvari (čitaj napredne) a kamera mi nikada nije ni trebala pa mi je tako svejedno, mislim ako ću nekaj slikat onda si uzmem fotić i imam poštenu sliku...Izvorno postao ttperic
![]()
...manje je više...
Ma ljudi, naravno da nije vas problem, samo sam smatrao da cu uz vasu pomoc iskoristiti sve dobre strane Motorole, jer mi je stalo da i nju upoznam u pravom svetlu. Osim Nokie 6630, koju i trenutno koristim, imao sam i Sony Ericson P910i, po meni takodje veoma mocan pametni telefon, tako da sam "potpuni zavisnik" od smartphone telefona (doduse, moja devojka od pre mesec dana ima Sony Ericsson W800i, koji je takodje OK). Motorola mpx220 mi je potpuno novo iskustvo, evo danas sam instalirao prve teme, nekoliko softvera, melodija, filmica. Prosto mi je prvi utisak bio taj sa kamerom i ekranom, nista vise.
Pozdrav!
meni također i baš je fora ispočetka učiti....Izvorno postao markos99
![]()
...manje je više...
Bookmarks