.cab fajlove kopiraš bilo gdje na mob i pokreneš ih od tamo za instalaciju.
.exe fajlove pokreneš sa kompjutera dok je mob spojen preko kabela i activesynca
d-pad ne možeš konfigurirati po smjerovima
.cab fajlove kopiraš bilo gdje na mob i pokreneš ih od tamo za instalaciju.
.exe fajlove pokreneš sa kompjutera dok je mob spojen preko kabela i activesynca
d-pad ne možeš konfigurirati po smjerovima
pa jesam ti dao stranicu di imaš apsolutno sve objašnjeno...pa kaj si tak lijen....
ma nije nego nemogu naći, sori ali kaj se mješaš ak nemisliš pomoć...NHFIzvorno postao smogovac
...manje je više...
kaj se miješam,ak ti ne mislim pomoći...ccccc-pa dao sam ti stranicu ti imaš apsolutno sve programe,sve linkove,sve melodije+uputstva za apsolutno svaku radnju na os-u
ok nemoraš se ljutit...
...manje je više...
Evo i ja sam juce kupio ovaj mob, doduse za moju sestru posto ja koristim Nokiu 6630. Prilicno sam razocaran jer sam od ove Motorole ipak vise ocekivao, barem u poredjenju sa Nokiom. Kamera je jako slaba, ekran mi je takodje znatno ispod ocekivanja. Najgore je sto sam sad ja odgovoran za ovu kupovinu. Ipak, nadam se da ce telefon pokazati i svoje dobre strane, pa cu po svemu sudeci i ja po savete dolaziti cesce na ovaj Forum.Izvorno postao Vex
Pozdrav!
To je kao naš problem jer si uzeo loš mobitel sestri.
Ako se imalo kužiš u pametne mobitele (s obzirom da si ponosni vlasnik 6630-ice), znat ćeš koje prednosti imaju Windows Mobile smartphoneovi odnosno Symbian smartphoneovi.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks