Taj Mp3 Player koji ti tražiš ne radi na Symbian OS 7.0,samo na 8.0 pa na dalje (od nokie 6630 pa na dalje) a tvoja 6260 je Symbian OS 7.0.pa...zaboravi.A Power Mp3 je dobar.Probaj i WMA+.
Dakle tražim razne aplikacije mp3 playera za n6260, a da nisu
Ultra MP3
Power MP3
Alon MP3
Mp3Go
Viking Mp3 Player
po mogučnosti ako netko ima ovaj (ali za S60)
Mplayer with iPod Skin
ili bilo koji drugi naravno, koji nije na spisku.
Bilo bi ok da uploada na rapid, pa link ovdje, tak da svim može bit od koristi.
Hvala!
Nagrade slijede!![]()
Taj Mp3 Player koji ti tražiš ne radi na Symbian OS 7.0,samo na 8.0 pa na dalje (od nokie 6630 pa na dalje) a tvoja 6260 je Symbian OS 7.0.pa...zaboravi.A Power Mp3 je dobar.Probaj i WMA+.
oggplay 1.65 imaš i ipod skin.
symbianoggplay.sourceforge.net/
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Daniel Morales - imaš ti neku noviju verziju power mp3-a, ja imam neku koja mi ne radi, i taj WMA+, da šeraš na rapid, ili mi pošalješ na zerobravo@gmail.com
V3rt!g(o) - imaš ti taj skin?
Imam ja skin za oggPlay winamp
Evo ko želi
http://rapidshare.de/files/17209140/...layer.sis.html
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
evo:
http://rapidshare.de/files/17209915/oggskins.rar.html
(ipogg, al najbolji mi je winamp)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
odlični paketi, zelembači sjeli, ima ko još kakve?
evo, da malo oživim temu, ima li tko kakvih novih verzija mp3 playera?
pogledaj na dotsis-u... Skineš neki player sa novijih nokia, npr sa N90 (možeš naći na dotsis-u)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
skinuo sam sve playere, a i sve aplikacije koje su na dotsis-u, pitam jel ima ko još koje verzije koje ja nisam napisao u prvom postu. a odakle ti da će player koji ide na N90 radit na 6260??? pa jel ti znaš na kojoj se verziji vrti N90? 6260 je 7.0, a N90 je 8.1; tako da aplikacije od N90 i sl. ne rade na 6260 i sl. daj ipak malo razmisli prije nego što ovako nešto napišeš.
Ma imaš na dotsisu verziju playera sa N90, za starije symb nokie...
ne radi, pročitaš malo postove koji se nalaze dalje u tekstu, a što se tiče dotsisa, cijela baza je kod mene na hardu, tak da na tom dijelu sve je isprobano. nego mene zanima ono što se ne može nać na dotsisu.
eto samo da se još nadovežem. JEDINA APLIKACIJA na DOTSIS-U za starije nokie je "Mplayer with iPod Skin", navodno verzija koja radi na 7.0, a inače namijenjena verziji 8.0(N90), al ne radi, i ja ponovo pitam, dal netko ima još koje playere koji nisu navedeni u prvom postu? Izuzev stvari koje su na DOT SIS-u.
Ja sam sinoć pronašao, zove se samo MP3 Player i ostao sam iznenađen kvalitetom teprodukcije pjesama! Dok UltraMp3 pušta (govorim o 3650) mono-zvuk, s ovim MP3 playerom dobivam STEREO, koji se još može podešavati po glasnoći- nešto što me stvarno iznenadilo.
Ako netko hoće da mu pošaljem (ne skinu mu je default nekakve Peaches), dajte mejl jer baš nisam dičan stavljanju na rapid (čitaj nemam pojma).
To ti je prijatelju Viking MP3 Player, možda se zove Power MP3 ili tako nekako
Ja davno ubodoh jednog dobrog (baš ovog, ali neka dobra verzija s dotsisa) koja je imala preaplifyer pa možeš baš fin zvuk dobit
@Mobyy aje ako možeš pošalji na mr.jimmy.page(at)hotmail.com![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Evo novi player radi i sa 3rd edition
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
MOREMEDIA The ultimate audio and video player: browse your media files by category, organize them in customized playlists and play them on your S60 phone.
MoreMedia is an advanced audio/video player that:
* supports several file types: mp3, mp4, m4a, 3gp, aac, eAac
* provides easy file browsing through different criterias, i.e. Artist, Album, Genre, ***le,?
* manages playlists created by user
* is fully skinnable.
Compatible Devices
Nokia 3230
Nokia 6260
Nokia 6600
Nokia 6620
Nokia 6630
Nokia 6670
Nokia 6680
Nokia 6681
Nokia 6682
Nokia 7610
Nokia 9210 Communicator
Nokia N70
Nokia N90
Nokia Series 60
Panasonic X700
Panasonic X800
Samsung SGH-D720
Samsung SGH-D730
Download-Link
...imam mali problem - ne želi mi reproducirati ni jednu audio datoteku... video hoće, ali ne i pjesme...Izvorno postao rage99
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Možda je problem što možda neće otvoriti neku playlistu, ako si ju složio... Probj pjesmu po pjesmu... Možda tako bude radilo...
E da, možda se "ubija" sa nekim drugim playerom ako imaš instaliran...
a da probaš ono... propperties>>advanced>>genere promijeni u "Other"Izvorno postao Eminem
prije nego audio file pošalješ na mob ili MMC..![]()
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
Ja sam instalirao player, ali ga ne mogu izinstalirati.. tj izbrišem ga u aplikacijama, ali mi ostane ikona koju ne mogu izbrisati...
jesi ga baš deinstalirao sa "upraviteljem aplikacija" ili samo obrisao instalacijski folder sa nekim browserom, FE explorerom recimo?Izvorno postao Ićo
Problem riješen... Izgasio i upalio mob i ikone nije više bilo...
Da, deinstalirao sam ga "upraviteljem aplikacija", ali mi je bila ostala ikona u izborniku... Ali eto riješio sam i to...
ovaj player je odlican samo nije crckana verzija a ode na fileu pise da je CRACKED.HunterX. BWOPDA ???Izvorno postao rage99
MP3 player with 3D visualizations and graphical equalizer
CubiX MP3 Player is the ultimate choice for any music fan! You get a high quality MP3 player which lets you create your own playlist, displays amazing 3D visualizations, provides a 10-Band Graphical Equalizer, skinning and much more!
Cubix MP3 Player main features:
• Two fully functional modes: graphics and text
• Three amazing 3D visualizations
• Skinning - you get 4 superb skins with the program
• Top quality stereo MP3 playback
• Equalizer: 10-band and graphical
• Plays music also in flip-closed mode
• Resumes playback after incoming/outgoing calls, stops playback while there is an incoming call
• Play / pause / change volume with the jog dial
• Additional keys for Motorola users
• Displays song title, track number, information on the file, etc
• Fully customizable playlist
• You can change font colors
• Repeat function: song / playlist
• And more...!
All in all, Cubix have produced a powerful and user firendly MP3 player with all the functions you'd expect in a Windows program, on your Series 60 cellphone.
• Minimum requirements:
· Nokia 3230
· Nokia 6260
· Nokia 6600
· Nokia 6620
· Nokia 6630
· Nokia 6670
· Nokia 6680/6681/6682
· Nokia 7610
DOWNLOAD
NAPOMENA: prilikom instalacije obratite pažnju na kod koji će biti izbačen na desktop - isti je potrebno zapamtiti radi registracije plejera.
Zadnji uredio zerobravo : 21-06-2006 u 19:51 Razlog: Napomena za registraciju
Bookmarks