Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 71

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smartphone
    Ajde mi molim te reci šta treba radit s njima da se oguli izolacija?
    A kad se već kupe skuplje slušalice, onda se malo i pazi na njih. Imaš garanciju godinu dana ako krepa nešto. Bijedna kvaliteta izrade? Pa hebote, nemoj pričat gluposti. Poslušaj bas na njima i na svojima (naravno na istom playeru) pa ćeš vidjet šta je bolje.
    Hebote, ne znam. Ali vecina ljudi po netu pise da ih trebas samo nosit, znas. Trebao bi znat da ime "Sony" ne znaci automatski da se radi o top-proizvodu. Sta se tice slusalki ovog tipa, Sony ocito ne radi svoj posao. Ljudi se zale da im se izolacija oguli iako ih dobro tretiraju. Oguli se oko vrata i zica izadje van. A onda lijeva slusalica pocinje slabit i na koncu krepa. To je najcesca prica. A sta se tice supporta, Sony je ocito gluh. Jedino sta ih mozes zamijenit dok ti traje garancija. Ako mi ne vjerujes, kopaj malo po forumima i web-shop komentarima.
    Sto se basa tice, kad sve zbrojis i oduzmes, prilicno su slicne Panasonicovim. Tu i tamo varira neki dojam, bas je mozda malo jaci na Sonyu. Ali tu su negdje. To su pisali oni koji imaju oba para slusalica, Sony i Panasonic. Jesi li ih ti mozda usporedio? Ako jesi, javi, jer dati duplo vise para za slusalice koje prdnu nakon pol godine meni zvuci ko promasaj.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    T610
    Operater
    Tmobajl
    Bodovi
    18.752
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.752, Nivo: 33
    Bodovi: 18.752, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BloodChilde
    Hebote, ne znam. Ali vecina ljudi po netu pise da ih trebas samo nosit, znas. Trebao bi znat da ime "Sony" ne znaci automatski da se radi o top-proizvodu. Sta se tice slusalki ovog tipa, Sony ocito ne radi svoj posao. Ljudi se zale da im se izolacija oguli iako ih dobro tretiraju. Oguli se oko vrata i zica izadje van. A onda lijeva slusalica pocinje slabit i na koncu krepa. To je najcesca prica. A sta se tice supporta, Sony je ocito gluh. Jedino sta ih mozes zamijenit dok ti traje garancija. Ako mi ne vjerujes, kopaj malo po forumima i web-shop komentarima.
    Sto se basa tice, kad sve zbrojis i oduzmes, prilicno su slicne Panasonicovim. Tu i tamo varira neki dojam, bas je mozda malo jaci na Sonyu. Ali tu su negdje. To su pisali oni koji imaju oba para slusalica, Sony i Panasonic. Jesi li ih ti mozda usporedio? Ako jesi, javi, jer dati duplo vise para za slusalice koje prdnu nakon pol godine meni zvuci ko promasaj.
    i meni su moje sonyeve u banani..
    ljeva mi se normalno čuje, dok u desnoj čujem znatno tiše, rekao bi 40% od lijeve..
    dok frendu koji ima nove Sonyeve oba dvije rade bez beda..
    ******www.media-project.org******
    IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
    Granice ne postoje za one koji ih ne vide...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. slušalice bluetooth
    By cyro in forum Mreža
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 25-03-2006, 00:02
  2. BT slušalice
    By strelicar in forum Mreža
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 04-01-2006, 18:56
  3. Pokvarene slušalice
    By .El Nino. in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 25-11-2005, 21:04
  4. HP bluetooth slušalice
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 30-11-2004, 22:26

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove