tnx a lot! to sam i mislio... idem po koss-a pa javim dojmoveIzvorno postao SEGA
!
![]()
tnx a lot! to sam i mislio... idem po koss-a pa javim dojmoveIzvorno postao SEGA
!
![]()
PSMTR!!!
dođem danas u HG spot i zgrabim posljednje KOSSice i kaže mi žena na blagajni da mi ih nemre prodat jer su rezervirane i plaćene...LUUUD...da skratim priču tražio sam da mi ih naruče i rekao mi je lik javit tokom dana ali nije...
gdje još u ZG ima KOSS-a? ak mi se ne jave iz HGa morat ću ih negdje drugdje iskopat...
u subotu zvao, reko šta hoću, i čovjek mi rekao da dodjem u pon poslje 16h... Danas došao, platio, otišao...još usput malo popričao s ljubaznim dečkima kaj tamo rade i tak...u svakom slučaju dućan za svaku preporuku i definitivno prije tamo nego u HGšrot...Izvorno postao SEGA
![]()
...a sad što se tiče slušalica:
iskreno nisam očekivao toliko i nisam mislio da tako dobar zvuk s toliko BASSa mogu uopće dobiti na slušalicama, a kamoli na in-ear za 130kn...definitivno za svaku preporuku!!!![]()
![]()
![]()
btw još jednom hvala kaj ste mi pomogli u odabiru...![]()
Izvorno postao dino-Z
Da li čvrsto stoje u uhu ili znaju skliznut van? Znam da meni čepići za uši od takve spužve nikako nisu uspjevali ostat u ušima...![]()
stoje čvrsto, ali kad ih kupiš će ti trebat 5min da ih pravilno staviš! i onda ne ispadaju ziher...Izvorno postao BloodChilde
![]()
i ja kupio Koss the Plug, dobre su ali Pain in the ass..
tako ih je jebeno teško staviti da je to nešto nemoguće..
ja u busu, stavljam ih 5 minuta u uho, i stalno ispadaju..
sad sam došao kući pa ću vidjeti kako idu sa ovim drugim ulošcima, mislim da je najbolji onaj šesterokuti..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
fakat bed za to u HG-u, pa upiši u google KOSS (označi na hr stranicama) i vidjet ćeš koje će ti stranice izbacit, valjdaIzvorno postao dino-Z
![]()
...manje je više...
Još bolje riješenje odes na stranicu nabava i upises kaj trebas i on ti izlista gdje tog ima za kupitIzvorno postao Vex
jel možda netko zna kakva je razlika između slušalice koss the plug i sparkplug???
Dizajn samog pluga i nista vise.Izvorno postao daisy
a jesu li poboljšani oni problemi sa ispadanjem???Izvorno postao SEGA
Bookmarks