Izgleda da su Koss Plug prilicno atraktivne u ZG-u![]()
Za njih sam citao da su odlicne (vjerujem da jesu, jer imam slusalice koje rade po istom principu), ali imaju problema sa ispadanjem spuzvastih ulozaka. Navodno znaju i ostati u uhu. Postoji nekoliko rjesenja, npr. cepici za usi koji se kupe u ljekarni i koji se daju montirati na Koss... Navodno je zvuk jos bolji...
Inace, ja imam Panasonic RP-HNJ50 "neck-strap" slusalice i mogu rec da su odlicne za moje potrebe. Nemaju spuzvaste uloske kao Koss The Plug ali zato se puno lakse ciste i ne ispadaju iz uha (pogotovo zato sto su "neck-strap" tip - tezina opterecuje samo ogrlicu oko vrata, ne povlaci slusalice iz uha). Razlika je jos u tome sto se ovi silikonski "cepovi" uopce ne mogu lako odvojiti od samih slusalica, sto je odlicna stvar. U paketu dolaze 3 velicine, kao i kod vecine ostalih slusalica ovog tipa. Bas je ODLICAN. Bolji od vecine slicnih slusalica. Odlicno izoliraju vanjski zvuk i gotovo i ne propustaju zvuk u okolinu. I jako su udobne. Nabavio sam ih u Panasonicovom ducanu u Rijeci za 180 kn. Apsolutno vrijedno te cijene!
Po onome sto sam cuo i citao po svuda, preporucam da bjezite od Sony in-ear slusalica. MDR-EX71 serija i ostale. Kabel je katastrofalan i izolacija se izguli u roku od mjesec-dva. Onda zna krepat lijeva slusalica itd. Osim toga definitivno su preskupe za tako bijednu kvalitetu izrade. O Etymotic i Shure necu ni govorit. Kladim se da su stvarno vrhunske, ali dat toliko para za njih u mojim je okvirima suludo. Tko voli nek' izvoli.

Odgovori uz citat
Budem malo potrazio po ljekarnama te silikonske cepice.
Hebote, ne znam. Ali vecina ljudi po netu pise da ih trebas samo nosit, znas. Trebao bi znat da ime "Sony" ne znaci automatski da se radi o top-proizvodu. Sta se tice slusalki ovog tipa, Sony ocito ne radi svoj posao. Ljudi se zale da im se izolacija oguli iako ih dobro tretiraju. Oguli se oko vrata i zica izadje van. A onda lijeva slusalica pocinje slabit i na koncu krepa. To je najcesca prica. A sta se tice supporta, Sony je ocito gluh. Jedino sta ih mozes zamijenit dok ti traje garancija. Ako mi ne vjerujes, kopaj malo po forumima i web-shop komentarima.
Bookmarks