Imam sennheiser mx400, dobio sam ih uz mp3. Nebih rekao da su bas nesto posebno, koss mi se cini puno bolji. Kod sonya mi je nekako slab bass u usporedbi sa sennheiserom i kossom. Etymotic su najbolje slusalice, ali ces ih tesko naci u HR.
Imam sennheiser mx400, dobio sam ih uz mp3. Nebih rekao da su bas nesto posebno, koss mi se cini puno bolji. Kod sonya mi je nekako slab bass u usporedbi sa sennheiserom i kossom. Etymotic su najbolje slusalice, ali ces ih tesko naci u HR.
a meni se baš kod sonyjevih slušalica nesviđa ponekad prenaglašen bas i to u mnogim modelima koje sam isprobo dok je sennheiser nekako suzdržaniji što ne znači da nemože dat dobar bas....možda stvar ukusa,imam također 2 para "velikih" sony slušalica gdje je stvar donekle ista,i jedne sennheiser doduše steriji model...
ako te ne smetaju velike slušalice mislim da bi dobio puno više odabravši baš njih
što se Etymotic-a tiče, nisam ih poslušo nikad pa nemogu pričet no za te novce ima da sviraju same od sebe ,a da su bolje naljutio bi fanove shura![]()
Bookmarks