Moja preporuka neki od modela Koss ili Sennheiser, bolje i skuplje od toga ne mozes dobiti.Ove druge imas i u Ve-mil.
Moja preporuka neki od modela Koss ili Sennheiser, bolje i skuplje od toga ne mozes dobiti.Ove druge imas i u Ve-mil.
Izvorno postao RAUL
Možeš, imam ih- http://www.svijet-medija.hr/product_...name=Slusalice
@raul,što se tiče cifre nemoj mislit da od "malih" slušalica sennheiser ili koss drži vrh![]()
Izvorno postao sodom
Potpisujem. Fontopie (pogotovo najbolji model)su definitivno najbolje od in-ear slušalica
Malo pogledajIzvorno postao sodom
![]()
http://www.exhibo.it/Audio/Sennheise...fie/PMX200.asp
http://www.exhibo.it/Audio/Sennheise...fie/PXC300.asp
http://www.exhibo.it/Audio/Sennheise...ffie/MX550.asp
Tehnicki podaci govore vise od svega.
idem za 20 minuta kupi slušalice,najvjerojatnije u Kvark jer mi je najbliže, i imaju samo Fontopiu..
dali da njih uzmem, ili da idem u HG-Spot pa da uzmem neke druge, Koss ili??
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Pogledaj gornji postIzvorno postao Bronth
Izgleda da su Koss Plug prilicno atraktivne u ZG-u![]()
Za njih sam citao da su odlicne (vjerujem da jesu, jer imam slusalice koje rade po istom principu), ali imaju problema sa ispadanjem spuzvastih ulozaka. Navodno znaju i ostati u uhu. Postoji nekoliko rjesenja, npr. cepici za usi koji se kupe u ljekarni i koji se daju montirati na Koss... Navodno je zvuk jos bolji...
Inace, ja imam Panasonic RP-HNJ50 "neck-strap" slusalice i mogu rec da su odlicne za moje potrebe. Nemaju spuzvaste uloske kao Koss The Plug ali zato se puno lakse ciste i ne ispadaju iz uha (pogotovo zato sto su "neck-strap" tip - tezina opterecuje samo ogrlicu oko vrata, ne povlaci slusalice iz uha). Razlika je jos u tome sto se ovi silikonski "cepovi" uopce ne mogu lako odvojiti od samih slusalica, sto je odlicna stvar. U paketu dolaze 3 velicine, kao i kod vecine ostalih slusalica ovog tipa. Bas je ODLICAN. Bolji od vecine slicnih slusalica. Odlicno izoliraju vanjski zvuk i gotovo i ne propustaju zvuk u okolinu. I jako su udobne. Nabavio sam ih u Panasonicovom ducanu u Rijeci za 180 kn. Apsolutno vrijedno te cijene!
Po onome sto sam cuo i citao po svuda, preporucam da bjezite od Sony in-ear slusalica. MDR-EX71 serija i ostale. Kabel je katastrofalan i izolacija se izguli u roku od mjesec-dva. Onda zna krepat lijeva slusalica itd. Osim toga definitivno su preskupe za tako bijednu kvalitetu izrade. O Etymotic i Shure necu ni govorit. Kladim se da su stvarno vrhunske, ali dat toliko para za njih u mojim je okvirima suludo. Tko voli nek' izvoli.
KOSS! Imam i sennheisera mx400, stari ima sony MDR-E829V. Koss je neusporedivo bolji, a sony je best buy(oko 50kn).
[QUOTE=BloodChilde]...ali imaju problema sa ispadanjem spuzvastih ulozaka. Navodno znaju i ostati u uhu. Postoji nekoliko rjesenja, npr. cepici za usi koji se kupe u ljekarni i koji se daju montirati na Koss... Navodno je zvuk jos bolji...
QUOTE]
Ti cepici ne ispadaju ako su pravilno montirani(moras izvaditi onu gumu u cepicu i staviti je na drugi cepic koji namjeravas montirati). Jel znas mozda koliko kostaju ti cepici u ljekarni i od kojeg su materijala?
Ajde mi molim te reci šta treba radit s njima da se oguli izolacija?Izvorno postao BloodChilde
![]()
A kad se već kupe skuplje slušalice, onda se malo i pazi na njih. Imaš garanciju godinu dana ako krepa nešto. Bijedna kvaliteta izrade? Pa hebote, nemoj pričat gluposti. Poslušaj bas na njima i na svojima (naravno na istom playeru) pa ćeš vidjet šta je bolje.![]()
ovdje je riječ o in-ear slušalicama a ove to nisu ,vrh drže shure i etymotic,to je bez dvojbeIzvorno postao RAUL
heh...
žestoko se dvoumim:
Sony MDR-E829V
ili
KOSS The Plug
koss je skuplji, a sony ima rihtanje glasnoće što mi dobro dođe jer imam onaj daljinac na discmanu pa bi onda prokopčao samo od daljinca na dalje... ali neak imam osjećaj (glupo) da bi mi koss bio bolji...
tko je čuo oboje od ovih neka mi usporedi bass...pliz!![]()
E kao sto rekoh imam koss the plug, a stari ima tog sonya. Bass je bolji kod kossa, a i kvaliteta zvuka je opcenito bolja.Izvorno postao dino-Z
Bookmarks