di se imaju za kupit jer meni trebaju baš takve..
i koliko cepaju..![]()
di se imaju za kupit jer meni trebaju baš takve..
i koliko cepaju..![]()
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
evo i gdje se može kupiti:
odete na HG-SPOT, na kategoriju Audio, i imate dio slušalice, i imate ove Slušalice KOSS The Plug..
ja idem ovih dana to kupit..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Ja sam kupio u media marku u mađarskoj, cijena je bila oko 130kn sa dozivotnim jamstvom. Jedina je zamjerka na te slusalice to sto imaju prejaku izolaciju.Izvorno postao Bronth
preporučam ti sennheiserov model mx400 ,cjenom su oko 150kn,ili da pogledaš sony fontropiju,po onome što tražiš trebale bi ti pasat.
sony fontopiaIzvorno postao sodom
![]()
yes,pobjeglo mi...al moraš priznat da moje bolje zvuči
naime koristio sam i sony i sennheiser (na kojima je kabel otišo sa vremenom),a sonija sam doslovno pregazio (čitaj: nagazio),....što se tiče tvojih zahtjeva ipak bi sony bio bolji izbor makar bi moj bio sennheiser (jel ga opčenito štujem : ),najbolje bi bilo da sam poslušaš i procjeniš...
@smartphone,nebi reko baš da su najbolje in ear sluišalice ,več best buy
Imam sennheiser mx400, dobio sam ih uz mp3. Nebih rekao da su bas nesto posebno, koss mi se cini puno bolji. Kod sonya mi je nekako slab bass u usporedbi sa sennheiserom i kossom. Etymotic su najbolje slusalice, ali ces ih tesko naci u HR.
a meni se baš kod sonyjevih slušalica nesviđa ponekad prenaglašen bas i to u mnogim modelima koje sam isprobo dok je sennheiser nekako suzdržaniji što ne znači da nemože dat dobar bas....možda stvar ukusa,imam također 2 para "velikih" sony slušalica gdje je stvar donekle ista,i jedne sennheiser doduše steriji model...
ako te ne smetaju velike slušalice mislim da bi dobio puno više odabravši baš njih
što se Etymotic-a tiče, nisam ih poslušo nikad pa nemogu pričet no za te novce ima da sviraju same od sebe ,a da su bolje naljutio bi fanove shura![]()
Izvorno postao sodom
Ajd može best buyJa sam uvjek za sennheiser,ali kod in ear modela ipak ne.
Tu su najbolje http://www.discountheadphones.com/shure.html
Ma samo uzmi koss ili sennheiser, budes bio prezadovoljan. Bolje od toga realno ti ni ne treba.
Bookmarks