Izgleda da su Koss Plug prilicno atraktivne u ZG-u
Za njih sam citao da su odlicne (vjerujem da jesu, jer imam slusalice koje rade po istom principu), ali imaju problema sa ispadanjem spuzvastih ulozaka. Navodno znaju i ostati u uhu. Postoji nekoliko rjesenja, npr. cepici za usi koji se kupe u ljekarni i koji se daju montirati na Koss... Navodno je zvuk jos bolji...
Inace, ja imam Panasonic RP-HNJ50 "neck-strap" slusalice i mogu rec da su odlicne za moje potrebe. Nemaju spuzvaste uloske kao Koss The Plug ali zato se puno lakse ciste i ne ispadaju iz uha (pogotovo zato sto su "neck-strap" tip - tezina opterecuje samo ogrlicu oko vrata, ne povlaci slusalice iz uha). Razlika je jos u tome sto se ovi silikonski "cepovi" uopce ne mogu lako odvojiti od samih slusalica, sto je odlicna stvar. U paketu dolaze 3 velicine, kao i kod vecine ostalih slusalica ovog tipa. Bas je ODLICAN. Bolji od vecine slicnih slusalica. Odlicno izoliraju vanjski zvuk i gotovo i ne propustaju zvuk u okolinu. I jako su udobne. Nabavio sam ih u Panasonicovom ducanu u Rijeci za 180 kn. Apsolutno vrijedno te cijene!

Po onome sto sam cuo i citao po svuda, preporucam da bjezite od Sony in-ear slusalica. MDR-EX71 serija i ostale. Kabel je katastrofalan i izolacija se izguli u roku od mjesec-dva. Onda zna krepat lijeva slusalica itd. Osim toga definitivno su preskupe za tako bijednu kvalitetu izrade. O Etymotic i Shure necu ni govorit. Kladim se da su stvarno vrhunske, ali dat toliko para za njih u mojim je okvirima suludo. Tko voli nek' izvoli.