Dizajn samog pluga i nista vise.Izvorno postao daisy
jel možda netko zna kakva je razlika između slušalice koss the plug i sparkplug???
Dizajn samog pluga i nista vise.Izvorno postao daisy
a jesu li poboljšani oni problemi sa ispadanjem???Izvorno postao SEGA
Sve je isto osim kao sto sam rekao dizajna pluga, odnosno one kapice na koju se stavlja ta spuzva. Ma i ne ispada to, jedino je potrebno nesto vremena da se stavi u uho.Izvorno postao daisy
gdje mogu u ZGu kupit KOSS slusalice (one sta ulaze u uho ko cepici)?
HGspot ih nema, a bing neradi ili ih nema. Netko treci??
Ako tko prodaje svoje mozda bi ih kupio.
Kakve su ove slusalice?
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=22920
Zadnji uredio TNT : 08-10-2006 u 22:36
Ma kakav koss the plug, ljudi!
KOSS portapro, sportapro ili bilo koje njihove prastare (model iz 80-ih) sa 60ohmskim jedinicama... nenadjebivo za tu cijenu!
Zvuce kao stare sennheiser px100, pa jos malo "ljudskije".
Sjajne slusalice, koje, naravno, nisu inear.
Te je slusalice kupio jedan lega. Dosta su dobre, lakse ih je staviti u uho, ali zvuk je ipak malo bolji na kossu.Izvorno postao TNT
dakle, recimo da mogu nabaviti koss the plug i koss sparkplug, koje uzeti (sparkplug su skuplje za nekih naših 30 kn) ???
pa sve je već rećeno!!
razlika između the plug sparkplug i gotovo ne postoji, isprobao sam oba modela
vidim da je dankec spomenuo "portapro", i drago mi je ćut da neko i za to zna, imam te već skoro 3 god, sluše su genijalne, došle me oko 380 kn i nikad požalio ni lipe!
ove šilips su smeće nisu niš bolje od koss-a, uzmi sony mdr ex51 ili 71, vrhunski proizvod, imam oba modela
u zadnjih 5 god sam promijenio 20-ak pari malih slušalica, i zakljućak ova 2 sony modela su no1 (u 350+kn shure ne ulazim), koss su isto odlićne i za 100kn (a i 200) bolje nema
znam da će neki reć da su ove sony smeće i da je the plug bolji, ćitao sam već takve komentare, i mogu reć da ti ne znaju šta prićaju jer je zvuk stvarno bolji od kossa
i jedan mali trik za sony ex seriju-ja sam skinuo onu opnu sa vrha plastićog dijela slušalice i dobio ogromno poboljšanje zvuka, vokali i visoki se ćuju puno bolje; ovo govorim jer mislim da tu opnu ima većina ear-buds slušalica, pa probajte, samo treba pazit da poslije ne upadne neka mrvica unutra....
gdja ih ima za kupit???Izvorno postao daisy
Da ne otvaram novu temu;
Planiram uzeti nove slušalice (ne in-ear, što veće-to bolje), pa me zanima što mi preporučujete, a da cjenovno ne prelaze 300 kn.
Hvala!
BTW, što mislite o ovima?
Testis unnus, testis nullus!
iako mi je sony no1 i preferiram sve njihovo, u ovom slučaju bi ti preporućio ovaj
Sennheiser:
http://links.hr/index.php?option=art...kl=100.506.037
Izvorno postao bobe
Krenuli smo od koss the plug i stigli na ovo sennheiserovo chudo...
Ako ces to "vodati" po cesti uz svoj mp3 player izgledat ces, u najmanju ruku, cudno!
@dankec, što od ovog zacrnjenog nije jasno???Izvorno postao marko6630
Sennheiser PMX 100 (dakle ne px:-), za 368 kn cash u vemilu,znam da prelazi cifru za 68kn no mislim da se isplati,i sam razmišljam da ih uzmem.
Nije jasno sto jedan koss the plug radi medju zacrnjenjem.Izvorno postao bobe
Koss the plug mozete narucit sa ove stranice http://www.brrax.hr/
76 kn plus dostava....sto ispada oko 112 kn....
ja jucer narucio i sutra bi trebale stic....
Izvorno postao Stewanov
Dogovorite se s tipom, ako ste iz zg, da vam osobno dostavi... Nece biti problema.
Ako netko trazi te slusalice, ima ih u Optimum Racunala, ja sam kupio prije tjedan dana, 90 kn su.
Koje slusalice? Koss portapro? Za tu lovu tesko!Izvorno postao NGager
Ne, Koss The Plug.
Bookmarks