ovdje je riječ o in-ear slušalicama a ove to nisu ,vrh drže shure i etymotic,to je bez dvojbeIzvorno postao RAUL
[QUOTE=BloodChilde]...ali imaju problema sa ispadanjem spuzvastih ulozaka. Navodno znaju i ostati u uhu. Postoji nekoliko rjesenja, npr. cepici za usi koji se kupe u ljekarni i koji se daju montirati na Koss... Navodno je zvuk jos bolji...
QUOTE]
Ti cepici ne ispadaju ako su pravilno montirani(moras izvaditi onu gumu u cepicu i staviti je na drugi cepic koji namjeravas montirati). Jel znas mozda koliko kostaju ti cepici u ljekarni i od kojeg su materijala?
ovdje je riječ o in-ear slušalicama a ove to nisu ,vrh drže shure i etymotic,to je bez dvojbeIzvorno postao RAUL
heh...
žestoko se dvoumim:
Sony MDR-E829V
ili
KOSS The Plug
koss je skuplji, a sony ima rihtanje glasnoće što mi dobro dođe jer imam onaj daljinac na discmanu pa bi onda prokopčao samo od daljinca na dalje... ali neak imam osjećaj (glupo) da bi mi koss bio bolji...
tko je čuo oboje od ovih neka mi usporedi bass...pliz!![]()
Ajde mi molim te reci šta treba radit s njima da se oguli izolacija?Izvorno postao BloodChilde
![]()
A kad se već kupe skuplje slušalice, onda se malo i pazi na njih. Imaš garanciju godinu dana ako krepa nešto. Bijedna kvaliteta izrade? Pa hebote, nemoj pričat gluposti. Poslušaj bas na njima i na svojima (naravno na istom playeru) pa ćeš vidjet šta je bolje.![]()
e i dali KOSS ispada iz ušiju? frend ima Philips SBCHE 590 i meni te slušalice nikak da ostanu u uhu...
Pogledaj šta je BloodChilde rekao o silikonskim čepovima. Sa većinom ovakvih slušalica dobiješ čepiće 3 različite veličine pa možeš stavit one koji ti najviše pašu.Izvorno postao dino-Z
Ne ispadaju iz uha, dobijes 4 pari cepica. Napravljeni su od jako meke spuzve. Dobijes upute kako ih staviti u usi, sto je moram priznati malo nezgodno.Izvorno postao dino-Z
E kao sto rekoh imam koss the plug, a stari ima tog sonya. Bass je bolji kod kossa, a i kvaliteta zvuka je opcenito bolja.Izvorno postao dino-Z
tnx a lot! to sam i mislio... idem po koss-a pa javim dojmoveIzvorno postao SEGA
!
![]()
PSMTR!!!
dođem danas u HG spot i zgrabim posljednje KOSSice i kaže mi žena na blagajni da mi ih nemre prodat jer su rezervirane i plaćene...LUUUD...da skratim priču tražio sam da mi ih naruče i rekao mi je lik javit tokom dana ali nije...
gdje još u ZG ima KOSS-a? ak mi se ne jave iz HGa morat ću ih negdje drugdje iskopat...
fakat bed za to u HG-u, pa upiši u google KOSS (označi na hr stranicama) i vidjet ćeš koje će ti stranice izbacit, valjdaIzvorno postao dino-Z
![]()
...manje je više...
Trebali bi bit oko 15 kn. Od slicne spuzve ko oni koje dobijes sa Koss The Plug. Imas navodno i silikonskih cepica za plivace koji bi trebali bit jos bolji. Ljudi su zagrijavali cavao i onda ga provukli kroz te cepice (vruci metal istopi rupu u njima). Vidio sam upute na nekom forumu, samo se ne sjecam gdje tocno.Izvorno postao SEGA
![]()
![]()
Izvorno postao BloodChilde
Budem malo potrazio po ljekarnama te silikonske cepice.
Ipod original su prolupale dosta bzo, seinheisser su se solidno držale no napravio mi se mrtvi spoj pa je jedna slušalica malo radila male ne radila. Inače seinheisser su definitivno malo preblage sa tim bas-om. Mislim, ne očekujem "sony style" bas, ali su za moj ukus definitivno bile prenježne.
Sada trošim neke philipsove za cca 85-90 kn sam ih ubo u technomax-u i poprilično sam zadovoljan...
Izvorno postao smartphone
Hebote, ne znam. Ali vecina ljudi po netu pise da ih trebas samo nosit, znas. Trebao bi znat da ime "Sony" ne znaci automatski da se radi o top-proizvodu. Sta se tice slusalki ovog tipa, Sony ocito ne radi svoj posao. Ljudi se zale da im se izolacija oguli iako ih dobro tretiraju. Oguli se oko vrata i zica izadje van. A onda lijeva slusalica pocinje slabit i na koncu krepa. To je najcesca prica. A sta se tice supporta, Sony je ocito gluh. Jedino sta ih mozes zamijenit dok ti traje garancija. Ako mi ne vjerujes, kopaj malo po forumima i web-shop komentarima.
Sto se basa tice, kad sve zbrojis i oduzmes, prilicno su slicne Panasonicovim. Tu i tamo varira neki dojam, bas je mozda malo jaci na Sonyu. Ali tu su negdje. To su pisali oni koji imaju oba para slusalica, Sony i Panasonic. Jesi li ih ti mozda usporedio? Ako jesi, javi, jer dati duplo vise para za slusalice koje prdnu nakon pol godine meni zvuci ko promasaj.
u subotu zvao, reko šta hoću, i čovjek mi rekao da dodjem u pon poslje 16h... Danas došao, platio, otišao...još usput malo popričao s ljubaznim dečkima kaj tamo rade i tak...u svakom slučaju dućan za svaku preporuku i definitivno prije tamo nego u HGšrot...Izvorno postao SEGA
![]()
...a sad što se tiče slušalica:
iskreno nisam očekivao toliko i nisam mislio da tako dobar zvuk s toliko BASSa mogu uopće dobiti na slušalicama, a kamoli na in-ear za 130kn...definitivno za svaku preporuku!!!![]()
![]()
![]()
btw još jednom hvala kaj ste mi pomogli u odabiru...![]()
Izvorno postao dino-Z
Da li čvrsto stoje u uhu ili znaju skliznut van? Znam da meni čepići za uši od takve spužve nikako nisu uspjevali ostat u ušima...![]()
i meni su moje sonyeve u banani..Izvorno postao BloodChilde
ljeva mi se normalno čuje, dok u desnoj čujem znatno tiše, rekao bi 40% od lijeve..
dok frendu koji ima nove Sonyeve oba dvije rade bez beda..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
stoje čvrsto, ali kad ih kupiš će ti trebat 5min da ih pravilno staviš! i onda ne ispadaju ziher...Izvorno postao BloodChilde
![]()
i ja kupio Koss the Plug, dobre su ali Pain in the ass..
tako ih je jebeno teško staviti da je to nešto nemoguće..
ja u busu, stavljam ih 5 minuta u uho, i stalno ispadaju..
sad sam došao kući pa ću vidjeti kako idu sa ovim drugim ulošcima, mislim da je najbolji onaj šesterokuti..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Izvorno postao Bronth
Kasnije se naviknes. Meni sada treba nekih 15s da ih stavim u uho i da mi cvrsto stoje, ali cu ipak potraziti one cepice za plivanje.
kakve su Apple slušalice kaj dobiješ s iPodom?
Bom Chicka WahWah
Jel tko zna kad ce dobiti ove slusalice koss the plug u HGspot? kupio bih negdje drugdje ali samo do HGspota znam doc
Još bolje riješenje odes na stranicu nabava i upises kaj trebas i on ti izlista gdje tog ima za kupitIzvorno postao Vex
Bookmarks