w-lan u vip-u ti je 60 kn sat ili 30 kn sat ako imas midi ili neku slicnu pretplatuPoslao: 3aTmr
Ajde molim vas da mi malo objasnite nešto. Znam da je to bilo u jednom od prošlih Mobila, ali ga više nemam pa...
Evo što me zanima: Kako se spojiti na w-lan mrežu? Mislim, imam w-lan karticu i sve to i sad se hoću spojiti, recimo u vip kafiću; što trebam napraviti? Dali komp sam prepozna mrežu, treba li kakve postavke namjestiti i sl...
Jer dobiti ćemo na faks w-lan, ako već nismo, pa bi mi to bilo super, kad mi već laptop ima w-lan karticu...
stvar funkcionira jednostavno , laptop i neka PCMCIA w-lan kartica
ubodes karticu , kliknes explorer , ako ti ne ponudi (iz nekog razloga) logiranje odes na www.vip.hr kad ti ponudi logiranje pisu ti svi uvjeti, cjene i ostalo. Ako nemas username i pass mozes kupiti vip bon 35, 100, 200 kn i ukucati unutra 14 znamenkasti broj i peri.
Download je od 50 kb/s do nekih 70kb/s (ja koristim d link dwl 650+ karticu 802.11b), malo je frka ako koristis username i pass jer se moze poprilicno lako ocitati pa ti se logira mangup preko tvog racuna i skida ti lovicu (ja nisam imao takvih problema) konkretno to mozes vidjeti u tajnom pretincu odakle se neko spajao sa tvojim podacima (da ne duljim pretpostavljam da znas kako funkcionira vip-online)
Probao sam ocitavanje i funkcionira na nacin da se program dize cca 5 min i skenira tko je logiran , pa na desnoj strani ispisuje username i pass (brrr)- ovo je provjereno (nije bilo zlouporabe)
pozdrav

Odgovori uz citat
Bookmarks