idi u c , document and settings ,administrator, my documents,uđi u ime proizvođaća,ovo administrator kod tebe drukcije pise
idi u c , document and settings ,administrator, my documents,uđi u ime proizvođaća,ovo administrator kod tebe drukcije pise
ma nasao sam ga u my document, GF i onda SG
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
Pozdrav! I ja imam očito hardverskih problema... Instalirao sam i mountao fileove i sve bi trebalo biti OK ali se nakon uvodne špice u MAIN MENI-u gdje mogu izabrat new game , load i ostalo ne vidi kursor tj. strjelica miša... uspio sam pokrenuti new game ali ne vidim ništa... hardverski zahtjevi su zadovoljeni i skinio sam nove drivere za grafičku al' svejedno ne pali... THANKZ
koja grafička?
Obično kod ovakvih problema pomogne smanjenje detalja na low... i onda diži detalje dok opet ne rikne na nekoj postavci...
MX440- 64ddr
isprobao sam sve rezolucije
do grafe ti je problem... Nije bitno koju si rezoluciji izabrao već su bitni detalji... moraš sve stavit na low i onda bi moglo proradit, ali sumnjam. Pročitaj readme od igre mislim da gf4 mx nije podržana.Izvorno postao Gamer
Ma igrica nije ni do koljena mafiji. Inace igra se pomalo nisam imao nikakih problema ni prilikom instalacije ni za vrijeme igranja.
igra je ok , ali misije prodjes prebrzo . a ostalo rijesiti - skupis 500 000 i uzmes onaj dilinger thompson i deeeerrrrii .
inace , Mafia je meni 2 puta bolja igra jer su auti puno bolji , nisu monotni ko ovi - ima ih par samo .
po meni igrica je malkoc skrta
Izvorno postao sonyck
istina, ako se ne varam u igri ima samo sedam vrsta autiju sto je malo....
Bookmarks