Jel ju tko igra, ja imam problema s njom , kad uđem u neki auto mogu se vozit i sve ali nemogu van iz auta. Čuo sam da je to nekakva zaštita na igri protiv piratstva? Jel ima tko još takav problem?
Jel ju tko igra, ja imam problema s njom , kad uđem u neki auto mogu se vozit i sve ali nemogu van iz auta. Čuo sam da je to nekakva zaštita na igri protiv piratstva? Jel ima tko još takav problem?
zar je igra izasla?? jupi! cuo sam da ce biti jaako dobra...
kakvi su tvoji dojmovi?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ma igra je zakon ljudi super izgledaju i u animaciji dok razgovaraju izgleda kao da pravilno otvaraju usta dok govore. Samo šta okolina nije nešto auti loše izgledaju ali brijem da je to zbog moje graficke. Zagrijao sam se za igru ali cim uđem u auto nemogu više izac i inverted mouse mi je stalno upaljen nemogu ga ugasit, to je kao neka zaštita pa sad moram cekat neki crack il nešta da mogu izlazit iz auta.
To sto nemozete izaci je zastita u igri. Skinite neki image CD-a i ucitajte ga i igrajte.
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
biraj (nije direktan link i na stranici piše game fixes tako da nije ništa nedopuštenoh**p://www.megagames.com/cracks/html/c918740_0.htm
Evo ovako. Zbriši kuma kojeg trenutno imaš na kompu.
Instaliraj onda ponovno, al NEMOJ, stvarno NEMOJ, ni u ludilu NEMOJ crackirati, nego s novim daemonom mountuj ovaj image:
http://www.gameburnworld.com/dl/dl.p...upImageEng.rar
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Izvorno postao Hell_Blazer
Ja nemam takav problem ali imam drukciji:
Naime kad udjem u u igru i pokrenem onu prvu misiju di moram razbiti onog mulca.... I ja ga tucem, tucem i tucem jedno pola sata i nista, on nikako da padne....poludio sam, pitam se sto je superman hebote
I drugi problem je sto nemogu uci u igicu nakon sto je ugasim, znaci jednom je instaliram i pokrenem a nakon toga kljuka, nema rada....
Idem sad probati ovo sto je blazzer rekao
EDIT:
Nop, meni je isto![]()
Zadnji uredio VandaL : 05-04-2006 u 13:19
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Izvorno postao VandaL
moraš ga primit u ruke i onda šorat
to napraviš tako da prvo stisneš desnu, pa lijevu tipku miša i držiš ih zajedni i onda ga šoraš sa Q i E
inače, igrica mi je super
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
odlična igra![]()
dosljedan nasljednik po meni legendarne mafije
![]()
Igra je OK...ali po mom misljenju nije MAFIJI ni do koljena, ipak mi je ona bila bolja u svakom pogledu....bas je nabavljam sad pa da se ponovo sjetim tih staih dana....Izvorno postao damgol
@bbbrljo: Je rijesio sam to (zapravo sam napisao tu ali mi je neko pobrisao post, neznam zasto)....thx anyway![]()
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
I meni je isto puno bolja mafia, iako je i ova igra dobra ali Mafia je zakon
@Vandal
Digni toga čovjeka, malo ga izmlati i tako to, i na kraju ga uhvati i stisni slovo "v" da ga dokrajčiš
i tako ti on sam prijeđe na drugoga, samo pazi drugi ce te probat napasti
A to sto ti se nece paliti, nemam ideje što je, možda nešto u igri nije baš prijateljski s tvojim windowsom il nečim
A jel ti može igra ponovno počet nakon što restartiraš komp?????
Što ti ikako bude kad probaš pokrenuti po drugi put???
Jel zna tko kako se kupuje nova odjeca?
Zadnji uredio Hell_Blazer : 06-04-2006 u 17:43
odjeca ti se kupuje tak kad ideš loadat stisneš edit i tamo pokupuješ sve kaj te voljaIzvorno postao Hell_Blazer
a uti su mi malo nerealni da svi mogu onak dobro startat i vozit
u mafiji su auti bili puno realniji
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
da li zna tko sta treba raditi dok se odbrojava ono vrijeme rata???
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
@ Majkl Corleone:
1. Podižeš temu staru 4 godine. Pukom sljučajnošću,baš je danas 4 godine da nitko ovdje nije ništa pisao.
2. Razbacuješ se postovima u razmacima od nekoliko minuta,a od 3 posta jedan nema veze sa temom.
3. Tek si došao na forum i odmah grlom u jagode.
Malo se smiri i povedi računa o forumskom bontonu.
Dobrodošao na forum!![]()
a jeli zabranjeno pitati ...???? zasta je forum napravljen ako ne za neke nejasnoce .. i da jedni drugim pomazu ...!!!!
Nitko ti nije rekao da ne smiješ pitati. Pametno je pitati kad nešto ne znaš. Ja sam samo napomenuo da malo pripaziš na način pisanja u temi jer ona se odnosi na The Godfather igru a ne na igru Mafia. Također za uređivanje postova možeš koristit opciju "Uredi Post",a ne se razbacivat s postovima unutar nekoliko minuta i u tim postovima pisat stvari nevezane za temu.
Samo sam te navodio kako da ispravno postaš i ništa više,i naravno,dobronamjerno.![]()
Bookmarks